BUSINESS IN THE FRONT, PARTY IN THE BACK

Dit is Nathan Rutjes. Speler van Sparta en drager van een mat. Het is een mooie klassieke mat, vooral veroorzaakt door de rustige stekeltjes op zijn hoofd. Niets meer aan doen, koesteren dat kapsel. Maar Nathan Rutjes is ook een prima voetballer. Vorig jaar was zijn doorbraak bij de mooiste club van Rotterdam en volgend jaar zal hij doorgroeien als het matje in zijn nek. Komend seizoen zal blijken dat Nathan Rutjes te goed is voor Sparta en dat hij toe is aan de volgende stap in zijn loopbaan. Roda JC, Groningen of Twente zal hem inlijven en waarschijnlijk zal hij zich ook daar in de gunst van de thuissupporters weten te spelen.

Nathan Rutjes is een multifunctionele middenvelder. Hij staat nu een beetje bekend als een harde werker; een jongen uit de eigen jeugd die zonder aanziens des persoons aanvallende middenvelders van het kaliber Perez onschadelijk maakt. Maar komend jaar zal hij laten zien dat hij mensen vrij voor doel kan zetten en mooie doelpunten kan maken.

Voetblah tipt Nathan Rutjes als relevatie. We wilden eigenlijk Boyscout nummer zoveel van hem maken, maar dan hadden we bovenstaande titel niet kunnen gebruiken. En laten we wel wezen, zijn kapsel is  toch echt wat Nathan Rutjes vooralsnog onderscheidt van zijn collega’s opkomende jonge spelers in de eredivisie.

Advertenties

4 Reacties op “BUSINESS IN THE FRONT, PARTY IN THE BACK

  1. Nathan Rutjes zal nooit een topper worden. Een leuke spontane gozer, maar komt wat dommig over en is teveel bezig met randzaken naast het voetbal. Was getekend, Hugo Borst.

  2. Pingback: WEEKENDPOST: WHEN WE WERE YOUNG… « VOETBLAH

  3. Pingback: Cultvoetballer van het jaar (4): Nathan Rutjes | VOETBLAH

  4. Pingback: Cultvoetballer van het jaar (5): Nathan Rutjes | VOETBLAH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s