OLAF GAAT PANNEREN

We hadden het lijdend voorwerp van deze post natuurlijk als ultieme illustratie kunnen benoemen van het falend transferbeleid van Ajax. Maar ach, dat was discutabel geweest, Immers, Kuffour, Luque, Charisteas, Sonck, Perez, Mitea, Manucharyan, Roger, Ogararu, Urzaiz, Juanfran en Krohn-Deli zijn misschien wel betere operationalisaties van het concept ‘miskoop’.

Laten we het over een leukere boeg gooien met types als John de Bever, Jermaine Vanenburg en Edwin Grunholz!! Allemaal geniaal als zaalvoetballer en misschien nog wel genialer als mens! Spectaculaire karakters die met geen pen zijn te beschrijven, maar waar je een boek over vol kunt pennen… En alledrie gevormd door: de zaal!

Onlangs bereikte ons het nieuws dat Olaf Lindenbergh de zaal in gaat. En dat snappen wij wel… Olaf is namelijk de saaiste voetballer van Nederland en dat weet hij. Daarom verhuist hij  van Sparta naar zvv Veerhuys/Desko. En Olaf gaat swingen in sporthal De Beukenkamp te Purmerend. Olaf gaat dollen, Olaf  gaat panneren, ja, Olaf gaat sarren. Olaf neemt een oorbelletje en een sportwagen. Olaf begint zelfs een zangcarrière. Onze voorspelling: Olaf is nog voor de Kerst… helemaal de shit!

Advertenties

7 Reacties op “OLAF GAAT PANNEREN

  1. Nee joh, Olaf wil na tien minuten al gillend loesoe…. 😉

  2. Olaf heeft gereageerd op bovenstaand bericht middels een interview op voetbalzone.nl:

    http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=65540

  3. Jaja, en ook op VI,nl zijn relaas…. Gelukkig spraken wij hem een dag voor deze ‘traditionle media’, hehe.

  4. Laat ons niet vergeten dat Olaf in vooral zijn laatste AZ-seizoen een uitstekende verdedigende/schakelende middenvelder was. In het trendy Ajax-milieu is hij wellicht vanwege zijn fletse uitstraling ondergesneeuwd en het spoor bijster geraakt. Het enige wat hij daar aan over heeft gehouden is de misvatting dat ‘professionele’ doodschoppen de medespelers op scherp zetten. Dat wordt veel bankzitten voor Olafje in de zaal met de beentjes over elkaar om niet te worden ‘gepanneerd’.

  5. Pingback: DE FUTSAL-CRISIS « VOETBLAH

  6. Pingback: VERDROTEN VERVLOGEN VOETBALTYPES |

  7. Pingback: Olaf Lindenbergh en gezeik | VOETBLAH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s