DE FUTSAL-CRISIS


Vroeger was alles beter. Voetbal in een zaal heette nog gewoon zaalvoetbal en jongens van de straat als Edje Grunholz, Jopie Ludwig en Germaine Vanenburg brachten los van ieder tactisch keurslijf supporters en de louche sponsor in extase met hun duizelingwekkend getover.

Tegenwoordig heet zaalvoetbal futsal. Het WK wordt deze dagen in Brazilië gespeeld. Nederland ontbreekt op de deelnemerslijst en dit is niet heel verrassend.  In de kwalificatie gingen we er bijvoorbeeld af tegen Bosnië-Herzegovina. En bij het aanschouwen van de WK deelnemerslijst – de Salomon Eilanden, Thailand, Guatemala, Iran en Libië – kunnen we met recht spreken van een futsal-crisis (die overigens nog altijd minder erg is dan een idemgebekte voedselcrisis).

En wat doen we in tijden van crisis. Dan grijpen we weemoedig terug op nostalgie. Op John de Bever dus die ook in zijn post-futsalleven warmte brengt in onze koude huizen.  Hiermee zien wij direct licht aan het einde van de tunnel. Volgend jaar scoort John zijn eerste Hollandse hit en plaatst het Nederlands futsalteam zich – onder de bezielende leiding van Olaf Lindenbergh – weer eens voor het WK!

Advertenties

63 Reacties op “DE FUTSAL-CRISIS

 1. Inderdaad!! John de Bever en Edwin Grunholz. Legendarisch!! Ik geloof dat Grunholz het ook nog bij Ado ooit heeft geprobeerd.

 2. De twee beste zaalvoetballers van Nederland ooit John de Bever en Edwin Grunholz
  en Pascal Langenhuijsen.

 3. Bekijk ook de Gedichten Videoclips van Danny van Strien over John de Bever op de videoclips site,s Nationaal en Internationaal.

  Danny van Strien wie kent hem niet.

 4. John de Bever De Zaalvoetballer samen met Edwin Grunholz die het meest gepresteerd en betekent heeft/hebben voor het Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetbal
  Aller Tijden.

  Mijn Persoonlijke Top 3 Beste Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetballers Ooit,Aller Tijden

  1 John de Bever
  2 Edwin Grunholz
  3 Pascal Langenhuijsen

  Mijn Persoonlijke Top 3 Beste Nederlandse Zaalvoetballers In Oranje Ooit Aller Tijden

  1 Edwin Grunholz
  2 Pascal Langenhuijsen
  3 Joop Ludwig en Vic Hermans

  Bijzonderheden John de Bever staat niet in de Lijst Omdat hij zich lange tijd niet Beschikbaar heeft gesteld voor Oranje En er een tijd wegens omstandigheden niet bij is geweest.

 5. Mijn Persoonlijke Top 3 Beste Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetballers Ooit Aller Tijden ClubVoetbal Zaalvoetbal Futsal

  1 John de Bever
  2 Edwin Grunholz
  3 Pascal Langenhuijsen

  Mijn Persoonlijke Top 3 Beste Nederlandse en Beneluxse Technische Zaalvoetballers Ooit Aller Tijden

  1 Edwin Grunholz
  2 John de Bever
  3 Mourad Boukhari en Jermaine Vanenburg

  Mijn Persoonlijke Top 3 Beste Nederlandse en Beneluxse Compleete Zaalvoetballers Ooit Aller Tijden

  1 John de Bever
  2 Edwin Grunholz
  3 Pascal Langenhuijsen

 6. Mijn Persoonlijke Top 3 van De Beste Zaalvoetballers van Nederland en de Benelux Die het meest Betekent hebben voor het Zaalvoetbal en Futsal in Nederland en de Benelux.

  1 John de Bever en Edwin Grunholz
  3 Pascal Langenhuijsen

  Mijn Persoonlijke Top 3 van de Beste Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetballers die ooit in het Buitenland Actief waren

  1 Zonder Twijfel Edwin Grunholz

 7. Mijn Persoonlijke Top 2 Beste Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetbal Duo,s Ooit Aller Tijden

  1 John de Bever/Pascal Langenhuijsen
  2 Edwin Grunholz/Joop Ludwig.

  Mijn Persoonlijke Top 2 Beste Zaalvoetbal Futsal Clubs

  1 Bunga Melati Vedette,s Edwin Grunholz en John de Bever
  2 Den Haag Trimeur Vedette,s John de Bever en Edwin Grunholz.

 8. Bekenste Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetballers Ooit Aller Tijden

  1 John de Bever 2 Edwin Grunholz 3 Mouad Boukhari en Jermaine Vanenburg

  Meest Productiefe Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetballers Ooit Aller Tijden Qua Goals.

  1 Edwin Grunholz en John de Bever

  Meest Productiefe Nederlandse en Beneluxse Zaalvoetballers Ooit Aller Tijden Qua
  Assisten.

  1 John de Bever

 9. Vroeger was je het beste bekenste en Populairste Kindersterretje van Brabant Zuid-Nederland Nederland en de Benelux Vroeger was je de beste Voetballer van de Wereld
  Later werdt je de beste trainer van Nederland en de Benelux En nu ben je 1 van de beste bekenste en populairste Artiesten van Brabant Zuid-Nederland Nederland en de Benelux Dat is John de Bever

  De Enige Nederlandse en Wereld persoonlijkheid aller tijden die in 5 verschillende onderdelen de top haalde als Kindersterretje Zanger Zaalvoetballer Veldvoetballer en Trainer Dat is John de Bever

 10. Una Fiesta del Amor was een Hit En daarmee behoorde je een tijdje tot de beste bekenste en populairste Artiesten van ons Land De Nieuwe Single Niemand zal het ware weten is een nog veel mooiere Single Op naar weer een hoge Top 100 Notering Want dat verdiend deze Single zeker Een echte aanwinst voor het Nederlandstalige Levenslied dat is John de Bever.

  Oh Ja Jij was een Nummer 1 Hit in Brabant en Zuid-Nederland Toen kwam jij met Anny Schilder Ex Bzn haalde de 79e plaats in de single Top 100 Het Album Kom eens Dicht bij mij haalde de 42e plaats in de Album Top 100 De Single Una Fiesta Del Amor haalde de 24e plaats in de Single Top 100 En ook de Nieuwe Single Niemand zal het ware weten zal hoge ogen gaan gooien Dat is John de Bever

 11. De Drie Beste Zaalvoetballers op het Veld in het Profvoetbal

  Edwin Grunholz speelde Profvoetbal op het Veld bij Ado den Haag en Roda Jc Grunholz
  is gewend dat spelers in dienst spelen van hem en bij Ado Den Haag en Roda Jc gebeurde dat niet En dan heb je niets aan Grunholz dat is de reden dat Edwin Grunholz nooit zijn stempel heeft kunnen drukken op het Profvoetbal op het veld Want aan zijn voetbalkwaliteiten lag het zeker niet en ondanks dat heeft hij nog redelijk wat gebracht op het Veld bij Ado den Haag en Roda Jc Alleen al met zijn geweldige kwaliteiten had hij bij een Topclub moeten spelen op het Veld En in de Zaal was en is het wel duidelijk daar is hij een God en een Futsal Legende.

  Pascal Langenhuijsen speelde Profvoetbal op het Veld voor Dordrecht 90 en in Belgie Profvoetbal voor verschillende Clubs O.a Westerlo Als Langenhuijsen wat minder bescheiden was geweest en zich meer op de voorgrond had gezet Had hij veel meer in het Profvoetbal op het Veld kunnen brengen In Belgie was hij wel redelijk succesvol in het Profvoetbal Maar niet meer dan dat In de Zaal behoord hij tot de drie beste zeker van Nederland ooit samen met John de Bever en Edwin Grunholz Net als Grunholz had hij gewoon de kwaliteiten om te slagen in het Profvoetbal op het Veld.

  John de Bever Speelde Profvoetbal op het Veld bij Fc Den Bosch en Dordrecht 90 en in Belgie Profvoetbal voor verschillende Clubs O.a samen met Langenhuijsen Bij Fc Den Bosch kreeg hij geen A Contract en dat koste hem de Eredivisie op jonge leeftijd en bij Dordrecht 90 dat verhaal is bekend werdt hij beschadigd en leverde zijn contract in In Belgie slaagde hij wel als Profvoetballer werdt zelfs Topscorer Van alle drie misschien wel de beste veldvoetballer Had zeker moeten slagen op het veld bij een internationale topclub Maar dat succes was hem in en door de voetbalwereld niet gegund.

 12. Vroeger Zij en Schreef ik al Kijk ze kunnen van John de Bever Zeggen wat ze willen Een prachtige Single is het gewoon Ze mogen van me zeggen wat ze willen van John de Bever

  Ze weten wie hij is in de Muziekwereld en Sportwereld
  En zo is het natuurlijk wel

  Danny van Strien

 13. Danny van Strien dacht eerder een paar regels mee over een Single Vroeger zij en schreef ik al Kijk ze kunnen van John de Bever zeggen wat ze willen Een prachtige single is het gewoon over zijn Leven Ze mogen van me zeggen wat ze willen.

 14. 1 van de meest Sociale en Aardigste mensen in de Sportwereld en Artiestenwereld En altijd zichzelf gebleven Vroeger was ik al Fan en blijf altijd Fan

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 15. John de Bever is een Topartiest in de Benelux en een echte aanwinst voor het Nederlandstalige Lied Altijd volle zalen Optredens door heel Nederland en Diverse Hitnoteringen Klasse Jongen Ga zo door met het blijmaken van mensen met jou Muziek Eindelijk krijg je wat je verdiend.

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 16. Wat een Geweldig Album weer Geef je over aan de Liefde van Zanger John de Bever En weer een mooie 44e Notering in de Album Top 100 voor onze Johnny Boy.

  Vriendelijke Groeten

  Danny van Strien Je Fan

 17. John de Bever weer aan de slag bij zijn EredivisieClub Fck de Hommel als Technisch Directeur
  En hij wie anders gaat zijn club Fck de Hommel er weer bovenop helpen terug naar de Top brengen Go John

  Ik heb het een tijdje geleden al gezegd en geschreven
  En nu Futsal Legende Vic Hermans weg gaat als Coach
  van Oranje wordt de roep om John de Bever steeds groter Hij is de meest geschikte kandidaat om Vic Hermans op te volgen bij het Nederlands Elftal dat heeft hij als Hoofdtrainer bij Fck de Hommel wel bewezen.

 18. Pingback: Weekendpost: DE BRABANTSE MARIO PUZO « VOETBLAH

 19. Radio Superstar Middelharnis

  JeugdIdool van Danny van Strien Legende John de Bever in Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien.

  Goeree-OverFlakkee-Ex Zaalvoetballer en Zanger John de Bever is op woensdag 1 Juli in de Muziek Uitzending van het bekende Programma Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien van 21.00 uur tot 22.00 uur Donderdag 2 Juli van 16.00 uur tot 17.00 uur En vrijdag 3 Juli tussen 19.00 uur en 21.00 uur John de Bever groeide in zijn Kinderjaren uit tot 1 van de beste en bekenste Kindersterretjes van de Benelux
  En scoorde als 14 Jarige een Hit met Als ik later eens Trouw een single geschreven door Vader Abraham
  Van het zingen stapte hij over naar het voetbal En maakte vooral naam in het Zaalvoetbal en dat leverde hem in Brazilie de titel beste voetballer van de Wereld op in 1997 Hij is nog steeds samen met Johan Cruijff Ruud Gullit en Marco van Basten de enige Nederlander die dat bereikte En de laatste die die titel toegewezen kreeg Op het veld was hij ook actief
  in de Eredivisie In Belgie speelde hij wel jarenlang profvoetbal bij diverse clubs met Pascal Langenhuijsen En werdt daar zelfs Benelux Topscorer van alle voetbal klassen Na zijn voetbal carriere pakte hij het zingen weer op en dat resulteerde in volle zalen en vele Top 100 Hit Noteringen Zowel Single als Album Maar met zijn Hit Als ik later eens Trouw scoorde hij zijn grootste Hit toen nog als Johnny zijn naam was meteen gevestigd voor altijd in de Nederlandstalige Muziekwereld Muziek presentator Danny Van Strien Radio Superstar is te ontvangen op het internet http://www.radiosuperstar.nl Wereldwijd.

 20. Het Interview met Zanger en Futsal Legende John de Bever is uitgesteld.

  Vriendelijke Groeten Presentator Danny van Strien

 21. Beste redactie en Danny van Strien.

  Krijgt John de Bever niet heel veel aandacht.
  HET WAS EEN BEGENADIGDE ZAALVOETBALLER en een aardige zanger.
  Vraag dit maar aan Annie Schilder.
  Met Annie kon nhij trouwens meer dan zingen.
  Bart Bazelmans was daarvan getuige in de Sportvriend.
  Dus niet overdrijven wat zijn sportieve prestaties betreft en zaalvoetbal is altijd nog ondergeschikt aan veldvoetbal.
  Johan Cruyff kon toch iets meer met een bal dan De Bever.

 22. Beste Toon Bazelmans

  Nee dat valt best wel mee
  Het was de beste Zaalvoetballer van Nederland aller Tijden samen met Edwin Grunholz
  Hij heeft met Anny Schilder een Duet gezongen de single Toen kwam jij wat de single Top 100 haalde
  En hij heeft vroeger geloof ik een korte relatie gehad met Anny Schilder
  En Zaalvoetbal is inderdaad minder bekend als Veldvoetbal
  En ik heb nooit gezegd dat De Bever beter was als Cruijff maar beide waren en zijn de beste voetballer van de Wereld geweest Cruijff op het veld De Bever in de Zaal En De Bever was ook op het veld de beste van Nederland Benelux en Europa geworden als hij niet was belazerd door Sion Wouden en vooral Joop Hiele bij Dordrecht Want anders was De Bever een ster in twee Eredivisie,s geworden en dat kon Hiele en Wouden niet hebben En dan ontstaat er al snel Jaloezie en Afgunst
  Want De Bever stond al genoeg in de aandacht en dat konden die jongens niet hebben En als Zanger behoort hij tot de Subtop van Nederland.

  Vriendelijke Groeten

 23. Ik volg John de Bever al sinds ongeveer 1993 Dus ben eigenlijk al 16 jaar Fan van hem En spaarde vroeger alles van hem helaas ging dat verloren bij een verhuizing verder heb ik alle single,s van John de Bever van vroeger en nu Je bent 1 van de weinige die het allemaal snapt bedankt wat je met je muziek voor me hebt betekent Het heeft me leven weer een beetje goed gemaakt.

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 24. Gedicht Anny Schilder en John de Bever Ode aan Anny Schilder

  Ode aan Anny Schilder
  Bzn heeft alles aan haar te danken
  Voor Anny Schilder stonden de fans op de banken
  Mon Amour waren prachtige klanken
  Anny Schilder zal altijd het gezicht van Bzn blijven
  De Band die groot is geworden door haar
  De single Toen kwam jij met John de Bever was een groot succes
  Anny Schilder is en blijft Bzn,s enige echte zangeres

  Danny van Strien Dichter

 25. Een Geweldige Single weer Mensen kijken en wijzen van Zanger John de Bever en wederom een Single Top 100 Notering 98e Plaats Red En inderdaad achter gesloten deuren schuilen de grootste geheimen en zo is het gewoon Ga zo door jongen je bent een aanwinst voor het Nederlandstalige Levenslied een echte Volkszanger
  dat is John de Bever.

 26. De twee beste zaalvoetballers van Nederland ooit Edwin de Bever en Pascal Grunholz
  en John Langenhuijsen.

 27. Het Stukje slaat weer nergens op
  Probeer eens serieus te reageren of een mening te geven op deze onderwerpen en geen woorden te verdraaien onzin te schrijven etc

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 28. HitNoteringen Zanger John de Bever

  -Toen kwam jij met Anny Schilder 80e Plaats Top 100
  -Una Fiesta Del Amor 24e Plaats Top 100
  -Niemand zal het ware weten 81e Plaats Top 100

  -Kom eens dicht bij mij 46e Plaats Top 100
  -Geef je over aan de liefde 44e Plaats Top 100

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 29. -Mensen Kijken en Wijzen 98e Plaats Top 100

  Zanger John de Bever Ook weer vele Hit Noteringen in diverse Nederlandstalige Radio Hitlijsten En een aantal Nummer 1 Radio Nederlandstalige Hit Noteringen

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien Je Allergrootste Fan aller tijden

 30. Gedichten Video Clips Dichter Danny van Strien over John de Bever

  -Ode aan John de Bever

  -John de Bever werdt zwaar belazerd bij Dordrecht 90

  Bekijk ook de Website http://www.dannyvanstrien.nl De website over de jongen die altijd zijn eigen weg ging
  En altijd zichzelf is gebleven En de enige die zijn eigen carriere zelf heeft opgebouwd.

 31. Bedankt jongen Wat je met je Muziek voor mij hebt betekend Dat kan en zal ik nooit vergeten van mijn leven niet meer

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien Je Allergrootste Fan

 32. Single,s en Albums John de Bever Hits

  -Als ik later eens Trouw Hit Nederland en de Benelux
  -Toen kwam jij met Anny Schilder 80e Plaats
  -Una Fiesta del Amor 24e Plaats
  -Niemand zal het ware weten 81e Plaats
  -Mensen kijken en wijzen 98e Plaats

  -Kom eens dicht bij mij 46e Plaats
  -Geef je over aan de liefde 44e Plaats

  Dvd,s John de Bever

  -Van Johnny naar John
  -John de Bever Liegen Liegen Liegen Nooit meer alleen
  Ik zal je alles vergeven
  -Special John de Bever 2007
  -John de Bever Samen in Parijs

  Bekijk http://www.johndebever.nl

 33. Dvd,s en Documentaire

  -John de Bever Nooit meer Alleen
  -Vergezichten John de Bever 2005

  Bekijk http://www.johndebever.nl

  Vriendelijke Groeten

  Danny van Strien Je Allergrootste Fan

 34. In deze LiefdesNacht van John de Bever en Liesbeth
  in de single Top 100 binnengekomen op de 88e Plaats
  Deze single gaat nog hogere ogen gooien in de Top 100
  Je behoort gewoon tot de Nederlandse en Nederlandstalige subtop in de Muziek.

 35. Danny van Strien jij bent niet goed met al die berichten. Het is een beetje sick vind je ook niet.

  Ik wil wel even reageren op de beste zaalvoetballer van nederland…. dat ben ik natuurlijk maar dat weet je zelf ook.

  1)lettinck
  2)grunholz
  3)langenhuijsen

 36. Danny van Strien jij bent niet goed met al die berichten. Het is een beetje sick vind je ook niet.

  Ik wil wel even reageren op de beste zaalvoetballer van nederland…. dat ben jij natuurlijk maar dat weet je zelf ook.

  1)van strien (d)
  2)lettinck
  3)grunholz

 37. Reactie slaat weer nergens op

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

  Danny van Strien heeft nu ook een eigen web-log

  http://www.dannyvanstrien83.web-log.nl

  Danny van Strien Journalist Columnist

 38. De Single Ben Jij Alleen van John de Bever gaat weer een knaller worden Het zit nu al in mijn hoofd en gaat er niet meer uit John de Bever is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige Muziek wereld Op naar weer een Single Hit

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 39. Ben Jij Alleen van John de Bever binnengekomen op de 65e Plaats in de Single Top 100 Vele Single en Album Hits gaan er nog komen van deze Top Zanger

 40. Ik heb je een gezicht gegeven met die Campagne

  1e week 65e Plaats
  2e week 27e Plaats
  3e week 44e Plaats
  4e week 26e Plaats

  In de single Top 100 Klasse Gozer

  16e Plaats in Sterren.nl Klasse Gozer

 41. Nu 13e Plaats in Sterren.nl
  Nu 16e Plaats in Nederlandstalige Top 20
  Voor de 5e week in de single Top 100 29e Plaats Hoogste Positsie 26e Plaats Klasse Gozer

 42. Voor de zoveelste week in de Top 100 Single 54e Plaats Ben Jij Alleen van John de Bever

 43. Je behoort gewoon tot de Subtop van de Nederlandstalige Muziek Dat is John de Bever

  En de komende jaren ga je ook weer veel prijzen winnen bij Fck de Hommel in de Zaal als Technisch Direkteur Dat is John de Bever

 44. Ik heb je een Gezicht gegeven En ik blijf je een Gezicht geven

 45. Viva La Vida binnengekomen op de 63e Plaats in de Single Top 100 De Zoveelste Hit Notering voor Zanger John de Bever De tweede week genoteerd op de 82e Plaats in de Single Top 100

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

  Je Allergrootste Fan

  http://www.dannyvanstrien.nl

  http://www.dannyvanstrien83.web-log.nl

 46. De Muziek Single Viva La Vida van Zanger John de Bever gestegen naar de 39e Plaats in de Single Top 100
  Weer een dikke Hit Notering voor Artiest John de Bever
  De Bever is back in Nederlandstalig Muziek Land

  Nederlandstalig Top 30 16e Plaats

  Sterren.Nl Top 20 van de 20e Plaats gestegen naar de 18e Plaats

 47. Kijk ik schreef op Internet Ze kunnen van John de Bever zeggen wat ze willen En John de Bever maakte daar met Jack van Raamsdonk een Muziek Single van Ze mogen van me zeggen wat ze willen over het leven van John de Bever Cd Album Dit ben ik

  Danny van Strien Bekende en Beroemde Tekstschrijver

 48. Als een hemel zonder sterrenlicht van de Berlicumse Volks Zanger John de Bever

  91e Plaats in de Single Top 100 tot nu toe

 49. Vroeger was je het beste bekenste populairste Kindersterretje van de Benelux als Johnny met Als ik later eens Trouw

  Vroeger was je de beste bekenste populairste Zaalvoetballer van de Wereld in 1997

  Vroeger was je de beste bekenste populairste Zaalvoetbal Trainer van Nederland

  En nu behoor je tot de Subtop en Top van de Nederlandstalige Muziek als Zanger

  En als je bij Dordrecht 90 niet belazerd was door Romeo Wouden en Joop Hiele dan was je ook nog de beste bekenste populairste veldvoetballer van Nederland en de Wereld geworden Maar dat mocht niet Want John de Bever stond al genoeg in de Nationale en internationale aandacht En dan was John de Bever een ster geworden in twee verschillende Eredivisie,s En dat konden Wouden en Hiele niet hebben

 50. Als een hemel zonder sterrenlicht 51e Plaats Single Top 100

  John de Bever staat ook op verschillende Hollandse en Nederlandstalige Cd,s

 51. Single en Album Top 100 Noteringen van John de Bever
  Als ik later eens trouw 28e plaats in de single top 100
  Toen kwam jij met Anny Schilder 80e plaats in de single top 100
  Una fiesta del amor 24e Plaats in de Single top 100
  Niemand zal het ware weten 81e plaats in de single top 100
  Mensen kijken en wijzen 98e plaats in de single top 100
  In deze liefdesnacht met Liesbeth 88e plaats in de single top 100
  Ben jij alleen 26e plaats in de single top 100
  Viva la vida 39e plaats in de single top 100
  Ik heb maling aan wat mensen zeggen 71e plaats in de single top 100
  Kleine leugenaar 48e plaats in de single top 100
  Je bent de knapste de mooiste en zo spontaan 41e plaats in de single top 100
  Als een hemel zonder sterrenlicht 51e plaats in de single top 100 tot nu toe

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien Je Allergrootste Fan

 52. Ik heb nog Fan Artikelen van John de Bever uitgedeeld op de Bossche Markt in Den Bosch
  Mijn Jeugd Idool John de Bever

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

 53. Hiele heeft in zijn jeugd te weinig aandacht gehad en probeerde dat bij Dordrecht 90 op John de Bever goed te maken want die stond al genoeg in de Nationale en Internationale aandacht en publiciteit

 54. Vroeger had je het beste bekenste populairste Artiesten Cafe van Zuid Spanje en Spanje

 55. John de Bever scoort zoveelste Hit met Wanneer Wanneer
  72e Plaats naar de 46e plaats En nu 53e Plaats in de single Top 100

 56. http://www.dannyvanstrien83.web-log.nl
  Het Web-Log dat gaat over talloze onderwerpen over hemzelf

 57. Kijk John de Bever maakte bij Dordrecht 90 Eredivisie in de voorbereiding een paar goals kreeg een 8 van Voetbal International tegen Ajax in de Meer schoot in de wedstrijd tegen Hiele twee maal raak John de Bever stond nog volop in de Nationale en Internationale aandacht en publiciteit
  U begrijpt het al Hiele is nooit meer een vriend geworden Hiele heeft hem ziekelijk weggepest bij Dordrecht 90 anders had de Bever er gewoon 30 a 35 gemaakt of meer maar dan was de Bever de beste bekenste populairste voetballer en topscorer geworden tegelijke tijd in twee Eredivisie,s en dat kon Hiele niet hebben Hiele was een beetje jaloers op de voetbal kwaliteiten en op de Internationale aandacht en verder konden ze het in de voetbalwereld niet hebben Nogmaals Hiele is ook nooit meer een vriend geworden

 58. Kijk bij Fc Den Bosch maakte hij in het tweede elftal 22 Goals en zou hij een contract krijgen voor het eerste elftal en die kreeg hij niet anders was het allemaal heel anders gelopen met John de Bever

 59. Kijk in Belgie schoot hij er bij Netezonen 35 in als hij dat auto ongeluk niet had gehad was hij naar Fc Antwerp gegaan In Belgie was hij topscorer van alle Belgische en Beneluxse voetbalklassen De Bever speelde in Belgie ook voor Witgoor en La Louviere

 60. Dvd,s Zanger John de Bever

  Special John de Bever
  Vergezichten John de Bever Documentaire Omroep Brabant
  John de Bever Liegen Liegen Liegen Nooit meer alleen Ik zal je alles vergeven
  Van Johnny naar John
  John de Bever Samen in parijs

  Ik heb al jou cd,s dvd,s en single,s

 61. ik geloof dat danny zich verveelt.

 62. Kijk ik ben al Fan van John de Bever sinds 1993 en Ontmoete John de Bever in 2004 en ben sindsdien naar optredens van hem geweest in Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s