KIJK ‘M SHINEN!

before    /     after

before / after

Gosia Andrzejewicz

Bovenstaande uitroep is eigenlijk alleen voorbehouden aan Willy Wartaal van de Jeugd van Tegenwoordig, echter als de jongens van Watskeburt een tweede ambassadeur van deze aanprijzing mochten benoemen, zou hun keuze ongetwijfeld vallen op  Tomek Iwan, anno 2008.

Heeft Tomek/Tomasz (37, ex-Roda/Feyenoord /PSV) dan de eeuwige jeugd van tegenwoordig? Nou, nee. Want vroeger was Tomek nogal een suflul. En dan niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua spel. Hij staat weliswaar in de voetbalannalen genoteerd als aanvallende rechtermiddenvelder. Maar dan wel eentje met de allure van ‘zo’n gezichtsloze rechtsback die ook redelijk als verdedigende middenvelder uit de voeten kan’ (zie Philip Neville, of John Heitinga in zijn slechte tijd).

Maar nu is alles anders. In de winter schittert Tomek als Dancing Star on Ice! Zijn haar gladjes naar achter, zij-aan-zij met lekkere Poolse schatjes als Agata Rosłońska en Gosia Andrzejewicz. En ook in de zomer zit de man geenszins stil. Dan is het namelijk tijd voor de Thomasz Iwan Show!! Voetblah’s beheersing van de Poolse taal laat wat te wensen over, maar duidelijk is dat het iets met beachsoccer (en dus weer met schaars geklede dames) te maken heeft… Kortom, de man in kwestie heeft zichzelf aardig in de markt gezet. Zijn transformatie tot ‘brand’ wilden we u simpelweg niet onthouden. Alle lof voor Tomek!

Advertenties

6 Reacties op “KIJK ‘M SHINEN!

 1. Pingback: DE NAARSTE CLUB VAN DE WERELD #1 « VOETBLAH

 2. Pingback: EEN AFRIKA CUP VOORZET « VOETBLAH

 3. Pingback: AFRIKAANSE KWALITEITEN « VOETBLAH

 4. Pingback: EN DE DAG KLEURDE ALSNOG DIEPGROEN… « VOETBLAH

 5. Pingback: ZIGGE ZAGGE RBC ZONG IEDEREEN MEEJ |

 6. Pingback: DE SERENE STUNTMAN SIBON |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s