VOETBALRECLAMES

harrypiekema

Aardige vondst natuurlijk Mounir el Hamdaoui als vulploegmedewerker. De blauwwitte supermarktgigant slaagt er sowieso in om een vrolijkmakend geheel te smeden van een mooie doorsnede eredivisiespelers. Voetblah doet bovendien gezellig mee aan de plaatjesspaarderij die dit seizoen in Spakenburg begon en nu dus ook de eredivisie bereikt heeft. Jammer alleen dat aanvoerder Harry Piekema niet in het album is vertegenwoordigd.

In het verleden zagen we ook wat minder geslaagde reclamecampagnes featuring betaald voetballers. Onlangs verbond Edwin van der Sar zijn mondgeur aan een fris wit pilletje genaamd Smint, terwijl Louis van Gaals potsierlijke zelfspotpoging voor Media Markt ook nog vers in het geheugen ligt. (En laten we vooral diens tweede escapade voor een of andere Keukengigant niet vergeten…).

Maar herinneren we ons deze nog (NOG nog nog!!!)? Misschien wel de voetbalreclame der voetbalreclames werd geschoten voor biermerk Bavaria. Opmerkelijke combi trouwens, profvoetballer en bierdrinker (alhoewel), maar het stond huidig Ajax-trainer Marco van Basten goed. In een regenachtig San Siro schoot hij op miraculeuze wijze een bierflesje open om vervolgens breed lachend een ferme slok te nemen. Proost!

Ps. Uw aanvullingen zijn uiteraard welkom!

2 Reacties op “VOETBALRECLAMES

  1. Pingback: VI BEZONDIGT ZICH AAN GROVE SLUIKRECLAME |

  2. Pingback: VI bezondigt zich aan sluikreclame | VOETBLAH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s