ZEGT U HET MAAR: VOOR HOEVEEL GAAT IE WEG?

Na vanavond kunnen ook wij het maar over één iemand hebben: Luis Suárez. Eerder deze week prezen wij reeds zijn hernieuwde rust en aangeleerd incasseringsvermogen; vandaag benoemen wij ten overvloede zijn pure klasse. Echter, daar gaat het in deze niet om.

Waar het wel om gaat, zijn dikke vette pegels; miljoenen euro’s die over tafel gesmeten zullen worden. En de vraag is wanneer Ajax overstag gaat. Met andere woorden: tegen welk concreet geboden bedrag laat je je in topvorm verkerende aanvoerder, publieksspeler en smaakmaker tijdens de competitie vertrekken? De tactiek zal volledig moeten worden aangepast, de hiërarchie staat op zijn kop, de gegarandeerde doelpunten zijn verdwenen; het hernieuwde toekomstperspectief is weer ver weg.

Maar ja, Ajax loopt al jaren miljoenen mis doordat het steeds maar weer het miljoenenbal misloopt. En de penningmeester zal in crisistijden argumenten zat hebben. ‘Ik moet op de winkel passen‘; ‘wat er niet is, kan er niet uit’; ‘Ajax heeft al jaren een te grote broek aan’, etcetera. Voetblah vraagt zich af waar het buigpunt zal liggen. En uiteraard vragen wij onze lezers om hulp. Als ie weggaat, voor hoeveel verkast ie dan? Degene die er het dichtste bij zit, wint een ‘meet and greet’ met de redactie.

Advertenties

7 Reacties op “ZEGT U HET MAAR: VOOR HOEVEEL GAAT IE WEG?

 1. Een meet en greet met de redactie…. een jongensdroom!

  Louis gaat weg bij een bod van 37 miljoen. Geen cent minder.

 2. O ja, hij gaat naar ManU. Die hebben nl wel veel ontvangen maar nog niet te veel uitgegeven…

 3. Liefhebbend voetbalhart

  Heel mijn liefhebbend voetblahart verlangt naar een ‘meet en greet’ met de redactie. Ben ook heel erg benieuwd in welke vorm dat gestalte gaat krijgen. Johan Derksen ontvangt zijn lezersvolk op de redactie in Gouda. Waar bevinden zich de voetblah-burelen? Zal deze outcoming niet ten koste gaan van de mystieke cultstatus. Wij zijn benieuwd!
  O ja, Luis gaat voor 25 miljoen naar Bayern München als opvolger van Ribéry, die voor 55 miljoen alsnog naar Real Madrid verkast.

 4. Luis vertrekt na dit seizoen voor de som van 19,2 miljoen euro naar een Spaanse club, denk ik. Dus nu nog een jaartje Amsterdam.

 5. Ik zet in op 80 miljoen.

 6. 19,2 miljoen? Hoe kom je daar nou weer bij? Als hij weg gaat is het voor minimaal 39.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s