PAPANDREOU DE VOETBALVROUW

Zojuist, we schrijven donderdagavond 3 november iets na elven, verklaart Olcay Gulsen bij Pauw & Witteman geen nieuws te kijken, omdat ze daar depri van wordt. Voor de goede orde: Olcay is de voetbalvrouw van Edgar Davids. Het kan niet anders of Edgar verschaft zichzelf met haar, los van het feit dat ie natuurlijk altijd zelf al een stijlicoontje was, een topnominatie voor Regi’s kijkcijferkanon Life After Football. Olcay, selfmade woman als ze is, is namelijk de eigenaresse en oprichtster van het modemerk Supertrash. Ken je het niet? Niets gemist. Hoewel, zo kunnen we net horen, het is toch al te koop in zo’n slordige 28 landen. Een vrouw van de wereld dus, die Olcay. Tenminste, dat zou je denken.

Maar.. What else is new?! We moeten even niet vergeten dat het hier gaat om de vriendin van een voetballer; een gewezen voetballer welteverstaan. Mocht er ook maar iets wereldwij(d)s aan deze vrouw zitten, dan weet ze dat in ieder geval bijzonder goed te verbergen. Niet eens omdat ze zojuist bekend heeft dat ze zichzelf niet vergewist van wat er in de wereld allemaal gebeurt, maar wel omdat ze de Griekenland-correspondente van dienst uit het niets de hamvraag stelt: “Ben je voor of tegen?” Uhh.. voor of tegen wat, lief kind? Voor of tegen het broeikaseffect? Voor of tegen de hongersnood in Afrika? Voor of tegen noordoosten wind?

Voor of tegen paarse oorbellen in combinatie met zachtroze lippenstift? Voor of tegen de herfst misschien? Voor of tegen het gebruik van Glyceryl monostearaat in crèmes en badolies? “Ik wil het overal met je over hebben, Olcay, maar in hemelsnaam, zeg me wat je bedoelt!”… “Nee, ik voelde gewoon dat je voor bent, dat voel ik”. En je zag dat ze dacht dat het daar ook daadwerkelijk om draaide. En dan besef je ineens hoe makkelijk het leven eigenlijk kan zijn. Waar het ook over gaat, als je gezegd hebt dat je voor of tegen bent, dan kun je gewoon weer lekker verder. En het enge is: zo werkt niet alleen de gedachtegang van een voetbalvrouw. Ook aspirant-bestuurders en (Minister-)presidenten denken met een simpel voor of tegen gecompliceerde problemen het hoofd te kunnen bieden. Nietwaar Papandreou?

Ps 1. De header-foto komt van www.showbiznewz.nl
Ps 2. De hamvraag is gevonden op www.geocaching.com


Advertenties

5 Reacties op “PAPANDREOU DE VOETBALVROUW

 1. Wel erg dun lijntje naar het voetbal, Catalaan. Zou liever iets hebben gelezen hoe Olcay aan die dikke lippen is gekomen. Edje of toch botox? Of Edje wel of niet zijn bril ophoudt in de stonde. En of de andere commissarissen bij Ajax ook gebruik maken van Supertrash.
  Maar hoe dan ook, het wicht is er wel in geslaagd om naast de WAG-status een geheel eigen carrière op te bouwen. Zijn we daar voor of tegen?

 2. Nu Liefhebbend Voetbalhart zijn er wel meer vrouwen van voetballers of is het voetbalvrouwen die een eigen carriere hebben en minstens zoveel verdienen als manlief.
  Sylvie Meis zat al in de juweliersbranche voordat ze Rafael van der Vaart tegen het lijf liep.
  En hoe het nu in Duitsland gaat met het presenteren, weet iedereen.
  Van der Vaart kan gewoon stoppen met voetballen.
  maar een pas op de plaats…ik denk wel dat het uitzonderingen zijn.

  De meeste vrouwen worden pas bekend als ze met een speler van allure zijn getrouwd.
  Dat begon met Danny Cruff.
  De vrouw van Orlando Trustfull is een voorbeeld.
  Maar dat Edgar Davids zo scoort met dat Turks zakendametjes…..dat vind ik klasse.
  Wat ziet zij in die ex-pitbull?
  IK ben nog niet tevreden.
  Er moeten bekende, rijke Nederlandse voetbalvrouwen zijn.

 3. Pingback: Lazy saturdays Doordebenen

 4. olcay is gewoonweg lelijk, olcay kijk in de spiegel lelijk bitch!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s