SDZZ EVEN VOORSTELLEN: Michel van Zwam

De eerste sterkhouder in onze voorstelronde van De Rode Lantaarn 2.0-doelwit SDZZ is reservekeeper/spits Michel van Zwam (1979). Ja ja, dat leest u goed. Naar alle waarschijnlijkheid vanwege zijn imposante verschijning – je zou hem met enig gezwam de Jeroen Verhoeven van Zevenaar kunnen noemen – staat Michel onder, maar ook voor de lat.  Vorig jaar bond hij na tien jaar afwezigheid zijn kicksen weer onder. Destijds verkeerde SDZZ in hogere sferen. Van Zwam was topscoorder in het kamploenselftal van 2002. Nu houdt hij de bank warm.

Supportersvereniging De Rode Lantaarn is opgericht om clubs die kansloos onderaan staan een boost te geven. Op zondag 1 april a.s. zal De Rode Lantaarn 2.0 het puntenaantal van Zondag Vijfdeklasser SDZZ gaan verdubbelen. De club verzamelde tot nu toe 3 punten, kreeg 58 goals tegen en scoorde slechts 14 keer. U kunt nog steeds inschrijven: rode lantaarn2.0@gmail.com

Advertenties

2 Reacties op “SDZZ EVEN VOORSTELLEN: Michel van Zwam

  1. Helaas is hij momenteel geblesseerd, dus hij kan niet eens invallen. Vorig jaar heeft hij zijn debuut in 1 gemaakt als spits vanwege de smalle selectie.

  2. Deze publiciteit zal z’n genezingsproces toch wel versnellen zeker! Kom op Michel, geen gezwam!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s