DE RODE LANTAARN GAAT NIET DOOR

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat het vuur van De Rode Lantaarn voor morgen gedoofd is. Ons medeleven gaat uit naar de jongens van SDZZ. Ongetwijfeld hadden zij gehoopt, misschien wel gerekend, op een enorme massa aan mensen die hen naar de overwinning ging schreeuwen. Helaas, het mag niet zo zijn. Teveel verhinderingen/afzeggingen hebben ons genoopt tot het afblazen van de tocht, waarmee we in feite de aftocht blazen. Maar wellicht dat alleen al de aankondiging en voorpublicaties jullie het broodnodige vertrouwen hebben gegeven. Dus zet ‘m op boys! Er wordt in elk geval aan jullie gedacht.

Supportersvereniging De Rode Lantaarn staat weliswaar morgen op een laag pitje, binnenkort wakkert onze vlam elders weer aan. We houden jullie op de hoogte!!

Advertenties

3 Reacties op “DE RODE LANTAARN GAAT NIET DOOR

 1. SDZZ stunt in 5D tegen Steenderen: 4-0
  zondag 01 april 2012 | 18:10

  ZEVENAAR – SDZZ, de Zevenaarse hekkensluiter in 5D, heeft voor een daverende verassing gezorgd door middenmoter Steenderen met maar liefst 4-0 te verslaan. De ploeg van SDZZ-trainer Murat Kilinç, normaal niet uitblinkend in het maken van doelpunten, had het zondagmiddag op de heupen.

  Grote man aan de zijde van de groen-witten uit Zevenaar was linksbuiten Niek Bramel. Met drie treffers was hij voor een groot deel verantwoordelijk voor de 4-0 overwinning. Het andere doelpunt werd gemaakt door rechtsbuiten Levent Arslan. Door deze belangrijke zege kan SDZZ directe degradatie nog steeds ontlopen.

  (gelderlander.nl)

 2. Linksbuiten? Typische spits zal je bedoelen. Alleen jammer dat Carvium gewonnen heeft.

 3. Pingback: D’RAN NU HET NOG KAN! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s