VV NOORDWIJK FOR THE ROSES


Vorig jaar kende ons seizoen vele hoogtepunten op sportief vlak. Helaas werden deze overschaduwd door een aantal dieptepunten op persoonlijk vlak. Zo kon het dat wij, met het kampioenschap in zicht, ons als team verzamelden om afscheid te nemen van de moeder van een teamgenoot. Zij had na een lang gevecht de strijd tegen kanker verloren. En dit was niet het enige geval in onze selectie. Onlangs werd bij de zus van de linksbuiten acute leukemie gediagnosticeerd. Uit het niets.

En dan heb ik nog niet eens over de andere teams binnen de vereniging. Van de E1 tot de veteranen. Overal zit een persoonlijk verhaal. Een verhaal over een verloren of gewonnen strijd. En dat zet je aan het denken. Kunnen we hier niet iets voor doen? Ons podium gebruiken en er aandacht en geld voor vragen? Want elke week hebben we een ‘evenement’ waar bezoekers op af komen. En dus gingen de raderen draaien en ontstond onderstaande actie.

Op 5 mei speelt VV Noordwijk de thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels. Tijdens deze wedstrijd zal de thuisploeg met het logo van Ride for the Roses op het shirt spelen. Hiermee vraagt zij aandacht voor KWF Kankerbestrijding. Bij binnenkomst zal elke bezoeker een roos ontvangen, het symbool van Ride for the Roses. De aftrap wordt gedaan door loco-burgermeester Van Duijn samen met Manon Ravensbergen. Manon is onlangs genezen verklaard van kanker. Tijdens de wedstrijd zullen jeugdspelers met collectebussen rondgaan en na afloop vindt een korte veiling plaats. Bezoekers kunnen bieden op het unieke shirt (waar zojuist in gespeeld is) met handtekeningen van de selectie. En 2 VIP-kaarten voor de derby IJsselmeervogels – Spakenburg worden geveild. Ook VV Noordwijk is Meer dan Voetbal!

Advertenties

3 Reacties op “VV NOORDWIJK FOR THE ROSES

  1. Liefhebbend Voetbalhart

    Uitstekend initiatief! Hulde!! Roses are red, my love..

  2. Kan hier helaas niet bij aanwezig zijn, maar wil wel een financiële bijdrage leveren. Hebben jullie ook een rekeningnummer waar ik mijn bijdrage op kan storten?? Wens jullie in ieder geval veel succes met deze goede actie.

    • Er is geen rekeningnummer Jacqueline, wel collectebussen ter plekke. Wil je doneren, dan moet dat dus iemand die bij de wedstrijd is namens jou doen. In elk geval alvast bedankt voor de bereidheid. Groeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s