WINNAARS EN VERLIEZERS


Het laatste competitieweekend zit erop, als altijd met een verzameling epische ontknopingen. Natuurlijk, die van Man City mocht er zijn. Maar ja, Man City, daar raken we principieel niet opgewonden van. In de krochten van het amateurvoetbal gaat dat makkelijker. Vandaag verschijnen er ‘nationwide’ winnaars en verliezers met knallende koppijn bij de baas. De eersten komen de dag wel door. Onze gedachten zijn bij de verliezers van de meest gruwelijke en/of hartverscheurend gemiste kampioenschappen:

 In West2/3A pakte Soccer Boys vorige week de koppositie door concurrent TAVV in de laatse minuut te kloppen (2-3). Eergisteren is het kampioensfeest van de supporters al aan de gang als in de 95e minuut tegenstander Berkel de verhoudingen ondersteboven schiet (1-1). Weg titel, bloemen richting TAVV en de platte kar weer in een Bleiswijkse schuur. Auw.

 In Noord/2A lijkt Noordscheschut de kans te vergooien door z’n kampioenswedstrijd te verliezen met 2-0. Op het vinkentouw zijn De Knickerbockers bij winst op de uitgespeelde middenmotor De Weide kampioen. Niets is minder waar, er wordt met 1-2 verloren. Oei. Gelukkig zijn de Groninger studenten alsnog maar gewoon heel dronken geworden zijn.

 Tenslotte, West2/1A. FC Boshuizen uit Leiden geeft hierin na de winterstop een voorsprong van meer dan 10 punten weg voordat het in de vorige weken al twee kampioenswedstrijden glansrijk verprutst. Gisteren is het ook in de derde poging geen scheepsrecht (1-2 nederlaag) waardoor het concurrent Quick er na 7 overwinningen op rij met de bloemen vandoor ziet gaan. Auw in het kwadraat.

 Fraaie toevoegingen gezien in uw regionale ochtenkrant? Voeg ze toe in de comments. We zijn er dol op!

Advertenties

Een Reactie op “WINNAARS EN VERLIEZERS

  1. De voorsprong van boshuizen was 14 punten na speelronde 18. Dat maakt het misschien wel auw^3. En het kampioensfeestje afgelopen zondag daarmee oneindig leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s