ROBIN VAN PERSIE HAD EEN SOA


God o god, wat zijn we met zijn allen zoekende hè?! Naar dat ene antwoord. We eisen dé verklaring. Die ons de gemoedsrust geeft waar we zo naar hunkeren. Want hoe kan het toch dat onze jongens zo slecht presteerden? Er móet meer zijn. Onder aanvoering van Jack van G. pluizen we elk interview na. “Let op wat Wesley hier zegt. Hij meldt dat bepaalde zaken intern gehouden moeten worden. Youri, wat denk je dat Wesley hiermee bedoelt? Rommelde het? En wat was er met die dokter? Mijn (zeer) betrouwbare bron meldt dat er gevochten is!”

Voetblah zou Voetblah niet zijn als wij dit niet tot de bodem uit zouden zoeken. We hebben geanalyseerd, liplezeressen ingeschakeld, exen opgesnord, vuilnisbakken leeggehaald. Zelfs Yolanthe is gebeld. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. Zit u goed? Bent u er klaar voor? Want na deze post valt alles op zijn plek.

Ja, er is gevochten. En wel hierom. De dochter van de dokter schijnt dus een lekker wijf te zijn. Nu zaten Wes en Robin samen bij de dokter toen ze hierachter kwamen. Wes zijn teennagels waren te lang en Robin had diarree. Koetjes en kafjes werden besproken. Zo ook de dochter. Na het heuglijke nieuws pakten beide kemphanen hun telefoon om via Facebook contact te zoeken. Maar toen kreeg Robin een diarree-aanval. In zijn haast vergat hij zijn telefoon en Wes zag zijn kans schoon.

U raadt het al, die kleine opdonder pakte Robins telefoon en vertelde dat de topscoorder van Engeland een SOA had. Niet alleen de dochter, maar ook de dokter lichtte hij in. Eenmaal terug van de wc ontving Robin van de dokter de benodigde medicatie voor zijn kwaaltje. “Tegen de Duitsers kan het nog een beetje jeuken, maar tijdens Portugal moet alles over zijn. O ja, ook namens mijn dochter: doe het voortaan veilig Robin.” Na deze opmerking jeukte niet alleen Robins lid, maar ook zijn handen. De dokter moest er aan geloven en Wesley kreeg vervolgens geen bal meer. Maar zeker niet minder belangrijk: Jack kan nu weer gaan kijken naar As The World Turns. Het schijnt dat de doktersdochter daar een gastrol heeft binnengen…….

Jack met rode neus komt van maartenjc.nl
Onze aanvoerder in spe komt van voetbal4u.com

Advertenties

5 Reacties op “ROBIN VAN PERSIE HAD EEN SOA

  1. Dat dacht ik al!

  2. Ha ha! Die Allard! Alsof ie er zelf bij was, schitterend! Lees net in de krant dat Oirschot vooruit vroeger SOA heette: Samenspel Overwint Alles. Ik bedoel maar..

  3. Mooie post! Geeft perfect de gekte weer rondom het huidige voetbal en vooral in medialand. Kan alleen er maar niet achter komen wat dat laatste woord nu moet zijn… Maar dat lezen we vast en zeker wel van Trapatoni. 🙂

  4. Pingback: DE LAATSTE NOOT |

  5. Pingback: HET CONTRAST VAN PERSIE |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s