HENK TIMMER IN JE TIMELINE


Ineens was hij daar. Gewoon in mijn eigen timeline tussen de gangbare status updates van de vaste veelposters. Tussen de drankfoto’s, de fucknutts, de vakantiefoto’s, de snedigheidjes. Henk Timmer, voorheen doelwachter, nu TD bij AGOVV. Als intimus, als vriend van mij op Facebook. Henk was aan het werk in een lichtbruin-crèmekleurig pak met bijpassende jaren tachtig-stropdas. Zijn outfit paste naadloos bij het interieur; wat kantoormeubelen en ordners in een noodgebouwtje van Trespa of zo.

Het interieur paste weer naadloos bij Henks nieuwe club, AGOVV, vorig seizoen de slechtste professionele voetbalvereniging van Nederland. Maar dat is verleden tijd, want Henk Timmer is aan het vlammen in zijn nieuwe functie. Op de foto stond ook Lion Kaak, die zich wel wat meer ambiance had voorgesteld bij het formaliseren van zijn tweejarige contract in het profvoetbal. Van die sponsorbordjes als decor en een persmomentje voor TV Oost, op zijn minst. Maar hij mocht niet eens een shirt met zijn prachtig mooie voetbalnaam erop omhoog houden.

Beste Lion, slik die drol maar door, jongen; het is zoals het is. Een rode lantaarn past geen poespas, spiegeltjes of kraaltjes. Het wordt keihard werken dit jaar. Knokken voor het bestaansrecht van jou als profvoetballer en AGOVV als profclub. Henks pak zal de enige franje wezen, voor de rest is het knokken, hopen en vrezen. Maar als iedereen vertrouwen houdt, dan kan het gebeuren. Ik had ook nooit gedacht dat Henk Timmer eens mijn timeline zou komen opfleuren.

Advertenties

2 Reacties op “HENK TIMMER IN JE TIMELINE

  1. Henk Timmert lekker aan de weg!

  2. Zonde dat hij weg is bij De Graafschap. Sander Duits twee. Als was het bij Duits logisch. We waren net gepromoveerd en Duits was nog niet klaar voor de eredivisie. Kaak had juist dit jaar zich in de basis kunnen spelen ten koste van Meijer.
    Helaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s