IN DEN BAN VAN ABE – 1-


Trouwe @heinscatchup- en @voetblah-twittervolgers weten dat wij al maanden in den ban zijn van Abe. Dus niet van Abe Lenstra, want ook al @kentudezenog, da’s wel héél lang geleden en bovendien is de prachtig gekuifde Fries niet meer. Nee, wij hebben het hier over Abe van den Ban. FC Haarlem-icoon, niet in het minst vanwege zijn indrukwekkende snor. Let wel, het is Van den Ban en niet Van de of Van der. Waarvan akte. Al geruime tijd geleden vatten wij – Kentudezenog en Voetblah – het idee op om een hedendaags zogenaamde meet & greet met Abe te organiseren in het oude stadion van de helaas teloorgegane, roemruchte Haarlemsche Football Club Haarlem. Daaromheen een voetbalwedstrijdje tussen blogbroeders en voetbalcolumnisten/journalisten. Vol enthousiasme hebben we deze berichten al geruime tijd geleden de wereld in gestuurd. Maar cruciaal was natuurlijk de medewerking van Abe zelf. Die, werd ons van meerdere zijden verzekerd, moeilijk bereikbaar was. En dat was geenszins overdreven.

Maar beste mensen, de kogel is door de kerk! Beter gezegd, de ban is gebroken! Abe heeft toegezegd dat we op hem kunnen rekenen! En daar zijn wij bijzonder verguld mee. Omdat wij denken dat dit initiatief tot een gedenkwaardig evenement kan uitgroeien. We zijn nu driftig bezig om een geschikte datum te prikken, die wellicht zal uitkomen op een vrijdagavond later in oktober of in november. Mochten jullie, als zijnde blogger/broeder of voetbalcolumnist/journalist, belangstelling hebben om actief deel te nemen, dan kun je je alvast aanmelden via voetblah@gmail.com. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je liever eerst de datum afwacht. We zullen zelf zeker ook actief potentiële deelnemers benaderen, hetzij via de mail, hetzij via twitter. En wat dat laatste betreft: help mee om #indenbanvanabe tot trending topic te maken!!! Voorwaar een welkome afwisseling van al die onkiese verkiezingstopics.

Tips, suggesties of wat dies meer zij zijn van harte welkom en dat geldt uiteraard voor iedereen die deze manifestatie als toeschouwer wil bijwonen. We houden jullie op de hoogte.

Advertenties

6 Reacties op “IN DEN BAN VAN ABE – 1-

  1. Gaan we dan ook omkleden in de kleedkamers van Haarlem? Dan wil ik eventueel wel op de bank zitten.

  2. Reblogged this on Stadiongebod and commented:
    Ook Stadiongebod is #indenbanvanabe

  3. Heb ik hier dan geen column geplaatst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s