IN DEN BAN VAN ABE – Update 2 –

De contouren van de veelkans ongeëvenaarde Abe-happening beginnen steeds duidelijkere vormen aan te nemen. Gingen we er vooraleerst nog vanuit dat het ’s avonds zou plaatsvinden, daar zijn we nu vervroegd naar de middag. Dit vanwege de ontmanteling van de lichtinstallatie in het oude HFC Haarlem-stadion en omdat we onze wedstrijd toch graag op het hoofdveld willen spelen. De aanvangstijd van dit wedstrijdje van 2x 30 min. tussen voetbalblogbroeders aan deze en voetbalcolumnisten/journalisten aan gene zijde is 15.00u. De arbiter van dienst is niemand minder dan good-old Jan Keizer, die in zijn actieve periode menig partijtje van/met Abe en diens makkers heeft gefloten.

In het blogbroedersteam zijn, onder wellicht meer, de briljante weblogs/sites @kentudezenog, @GogmeUnited, doingthe116, @doordebenen, @Sport.DeJaap, @voetbalzone.nl, @IndeHekken, @stadiongebod en natuurlijk @Voetblah zelve vertegenwoordigd. Abe himself zal als coach optreden van ons blogbroeders, met uw nederige dienaar Mazuro als trainershulpje. Het ietwat ongeregelde zooitje columnisten/journalisten bestrijkt alle kleuren van het nationale perspalet. Van de Volkskrant (Willem Vissers/Paul Onkenhout) tot het AD (Sjoerd Mossou); van Spits (Johan van Boven) tot Sportweek/Nusport.nl (Edwin Struis/Bart Vlietstra)); van het ANP (Jochem Lippmann) tot de NOS (Rob Fleur); van Het Parool (Dick Sintenie) tot Trouw (Henk Hoijtink); van NRC (Koen Greven) tot wellicht VI-scribenten, die dan op de reservebank zullen moeten plaatsnemen. Weten ze ook eens wat dat is. Het journaille heeft ons verzekerd dat ze met een coach van naam en faam zullen opdraven. Het zal ons benieuwen!

Maar als hier niet iets van uw gading bij zit, dan weten wij het ook niet meer! En natuurlijk is dit voor actieve profvoetballers dé kans van hun voetballeven. Een beetje slimme voetbaltrainer stuurt zijn discipelen op vrijdagmiddag 23 nov. naar de #indenbanvanabe-happening aan de Jan Gijzenkade. Kunnen ze eindelijk eens getuige zijn van het geruzie met de bal en het krakkemikkige bewegingspatroon van die azijnpissige, betweterige bloggers, columnisten, journalisten en verslaggevers. En niet te vergeten – ook voor de ongetwijfeld vele belangstellenden – een unieke kans om kennis te maken met een levende voetballegende en stijlicoon: de enige echte Abe van den Ban! En om tevens een eerbetoon te brengen aan de helaas teloorgegane, maar toch Traditionsverein HFC Haarlem. Die een hondstrouwe volger en hartstochtelijke pleitbezorger heeft in De Roodbroek.

Het volledige programma is nog in bewerking, maar u kunt rekenen op een talkshow na afloop van de wedstrijd, waarin Abe zal worden geïnterviewd door the one and onely Edwin Struis. Voor een mooie, gratis retro-shirtvoorziening en sponsoring staat COPA Football garant. Tevens zijn er plannen voor een Movember-shirt met Abe-logo, tegen betaling te verkrijgen als aandenken en ondersteuning van het goede doel. Als dat gaat lukken, zit het helemáál snor!

Zodra het programma definitief gestalte heeft gekregen, zullen wij dit hier en via alle mogelijke kanalen bekendmaken. Maar hoort en zegt het vast voort! De grote Abe van den Ban-happening op vrijdag 23 november. Officiële aanvangstijd: 15.00u. Maar wees bijtijds, want het gaat ongetwijfeld storm(lop)en aan de Jan Gijzenkade te Haarlem!

Advertenties

9 Reacties op “IN DEN BAN VAN ABE – Update 2 –

  1. Is het bij de volgende update ook mogelijk om het businessplan te zien met de herrijzenis van de HFC Haarlem, dan kan er op 23-11 gelijk een ALV plaats vinden. Abe als voorzitter en Mazuro als eerste secretaris.

    • Ha ha! Wie weet Simon.. Ook voor de overige bestuurszetels zijn er kandidaten te over. Kunnen we jou dan als eerste verenigingslid noteren? Wordt wel een licht fossiele aangelegenheid.. 🙂

  2. Hier in Maastricht zijn we altijd al fan geweest van de HFC Haarlem, al was het maar dat ik de fietsroute Noordwijk – Jan van Gijzenkade bijna kan dromen. Ook voor het honkballen trouwens!

  3. Pingback: IndenBanvanAbe Doordebenen

  4. Ik kom als supporter en kan eventueel als reserve scheids optreden, tof initiatief dit!

  5. die gouwe ouwe Abe kwam bij ons aan de deur als vertegenwoordiger voor AeO hoofddorp.

  6. Pingback: Ook Gerbie In den Ban van Abe | Niets is geheel waar, en zelfs dat niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s