KOMEN EN GAAN

Dat Voetblah volop in beweging is, zoals het een voetbalblog betaamt, zal jullie niet zijn ontgaan. Binnenkort komen wij met een zeer aangename verrassing en verschijnt tevens een persbericht waarin alle vernieuwingen en activiteiten zullen worden vermeld en nader toegelicht.

Ook in de personele sfeer is er volop beweging en daar willen we nu even bij stil blijven staan. De plaatselijke FC, die ons geruime tijd heeft vergast op memorabele bijdragen over met name het buitenlandse voetbal en de financieel-economische kanten van de zaak, heeft zijn vaste stek vaarwel gezegd. De weekendpost was zijn vaste bestelling de afgelopen tijd. Hij zegt ons en jullie niet voorgoed vaarwel, maar neemt plaats op de reservebank en zal naar verwacht een regelmatige invalbeurt claimen en krijgen. Neemt niet weg dat wij hem bijzonder erkentelijk zijn voor zijn geleverde bijdragen. Dank dus!

Gelukkig mogen wij tegelijkertijd de komst aankondigen van kalusha, die de woensdagpost vanaf morgen voor zijn rekening gaat nemen. De naam verraadt al enigszins zijn afkomst. De Veldhovense roots van Voetblah worden hiermee bestendigd. Wij zijn bijzonder verheugd met de transfer van dit schrijverstalent, dat reeds een proeve van bekwaamheid heeft afgelegd in een gastschrijverspost. Wij wensen hem daarbij alle plezier en succes toe.

Dit alles heeft geleid tot een herschikking van het weekschema, dat nu is als volgt:
– maandag: publieksspeler
– dinsdag: decatalaan
– woensdag: kalusha
– donderdag: cardoso
– vrijdag: mr. voetblah
– weekend: mazuro

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s