MOEDER SUÁREZ, HAAL DE LUIS UIT UW PELS!

Wat was het weer een woelig weekje voor de vrouwtjes. Estelle moest na één broodje alweer afscheid nemen van haar Badr en de arme Jeannet kon niet ontkomen aan de handtastelijkheden van de bronstige boer Aad. Toch was één vrouw deze week het allerminst te benijden: Sandra Villas. Sandra Villas is namelijk moeder. En voor een moeder is het hartverscheurend wanneer je kind geen aansluiting vindt bij leeftijdsgenootjes. Wanneer je kind zich onbegrepen voelt. En wanneer het besef bij je kind begint door te sijpelen: de mensen zijn mij liever kwijt dan rijk. Sandra Villas is moeder van het meest verketterde kind van dit moment: Luis Alberto Suárez.

SuárezHet moet een emotioneel Skype-gesprek geweest zijn, afgelopen zondag. Een schreiende en snotterende spits vanuit zijn landhuis in een deftige buitenwijk van Liverpool. Meelijwekkende tranen met dito tuiten. En een met zalvende woorden troostende moeder vanuit haar appartement in Salto, Uruguay. Eerder verhaalde Het Konijntje al vanuit Europa over een opstootje nadat hij Marokkaans was gaan eten en ook kreeg hij het aan de stok met een handjevol Afrikanen. En diverse verdedigers waren ziedend nadat de kleine Luis per ongeluk was gestruikeld, vlakbij hen in de buurt. Dat haar telg het niet zo goed kon vinden met tegenstanders, zoveel was Sandra Villas al duidelijk. Maar zondag was het anders. Zondag werd haar oogappel uitgekotst door jongetjes die hetzelfde rode shirt droegen.

Nadat de doelpuntgeile Luis een bal beroerde die toch al het doel inging, stond hij klaar om bedolven te worden onder zijn medespelers. Het alleszeggende vervolg is inmiddels de hele wereld overgegaan en heeft inmiddels ook Uruguay bereikt. Het moet een pijnlijke constatering voor Sandra Villas zijn: na amper zes jaar in Europa heeft haar kleine jongen werkelijk iedereen tegen zich in het harnas gejaagd. Als mevrouw Villas doet wat iedere bezorgde moeder zou doen, gaat ze een drukke tijd tegemoet. Er moeten een heleboel ouders worden gebeld.

Advertenties

9 Reacties op “MOEDER SUÁREZ, HAAL DE LUIS UIT UW PELS!

 1. Ik denk toch dat Suarez die bal nog wel degelijk moet beroeren om hem definitief tot doelpunt te promoveren.

 2. haha ja, hij was er anders idd niet ingegaan. Hij had t in ieder geval nooit zo kunnen inschatten. Het is ook meer de irritante manier van weglopen van iedereen en het niet bedanken van de “assistgever”.

 3. Liverpool is Luis Suarez op dit moment. Het team probeert de bal zo snel mogelijk bij hem in te leveren in de hoop dat hij er weer iets briljants mee doet. Het is een fenomeen! Je houdt van hem of niet. Alles is getolereerd voor de winst. Dat weten zijn teamgenoten ook.
  Liverpool lijkt me een ideale club voor hem. Bij elke andere topclub past hij niet, omdat zijn gedrag niet geaccepteerd zal worden door de vedettes van het team.

 4. Het filmpje doet het niet meer…

 5. Ik zie het. Ik denk trouwens wel dat hij de bal nog aan moest raken om er een doelpunt van te maken.

  • Ik heb het inderdaad uit meerdere reacties vernomen, dus ik denk dat ik fout zat en Suárez inderdaad de bal nog moest beroeren om er een doelpunt van de te maken. Dan is et eigenlijk helemaal sneu dat hij het helemaal Remi moet vieren.

   • Maar op zich past het wel bij zijn persoontje. Egoistisch is hij vooral. En hij kan natuurlijk ook naar degene toe rennen die hem de assist geeft. Feit blijft dat zijn medespelers hem volgens mij beu zijn.

 6. Hahaha, die oogjes op het moment dat-ie ziet dat zijn teamgenootjes al op eigen helft staan. vd Gijp heeft het meermaals gezegd, als een speler raar loopt te juichen, gewoon weglopen met zijn allen. Briljant om het ook een keer te zien gebeuren 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s