HIER DEDEN WIJ HET ALLEMAAL VOOR!


Vrijdagochtend was #indenbanvanabe trending, in de middag en avond een fantastisch evenement. Er is een videoverslag, er zijn foto’s en ook de met 2-3 verslagen journalisten schreven erover in de kranten. Dat In den ban van Abe geslaagd was, daar was iedereen het over eens. Maar het mooiste werd  het evenement beschreven door een aanwezige HFC Haarlem-supporter.

“Bij deze wil ik even alle Bloggers bedanken voor de prachtige dag die jullie mogelijk hebben gemaakt. Na 3 zware jaren zonder onze club, hebben wij gister echt het gevoel gehad weer een dagje Haarlem te hebben beleefd. En misschien eigenlijk geeneens een echt dagje Haarlem, want waar het vroeger vooral draaide om lekker zeuren en kankeren, was het gister louter plezier en genieten bij iedereen. Jullie pure passie voor de voetbalsport is op iedereen overgeslagen. Verdriet heeft plaats gemaakt voor trots! Het gaat niet meer om het faillissement of een leven zonder Haarlem, maar weer om het leven met Haarlem. Herbeleven van herinneringen uit bevlogen tijden met een grote glimlach. Zelfs “jongeren” als ik hebben voor één keer een klein beetje mogen ervaren hoe het vroeger moet zijn geweest, want wat een fantastische mensen bij elkaar. Bedankt, jullie hebben ons het Haarlem-gevoel weer terug gegeven!”

U begrijpt, hier hebben wij niets aan toe te voegen!

– de sfeerfoto van het HFC Haarlem-stadion is een van de vele prachtige foto’s van IDBVA gemaakt door Marco Magielse http://www.deafbeelding.nl/home.php

het schitterende plaatje van het winnende bloggersteam,met goedgemutste coach Abe midden onderste rij en td John Rep staande 2e van links, is een van de vele fraaie IDBVA-kiekjes van de hand van Serge Meijer http://www.facebook.com/mutje023

Advertenties

7 Reacties op “HIER DEDEN WIJ HET ALLEMAAL VOOR!

  1. Goed om te zien dat het uiteindelijk toch draait om de voetbalcultuur en dat we daar in Nederland tóch wel goed in zijn.

    De link naar de foto’s verwijst nu naar de Facebookpagina van iemand anders.

    • Dank je wel Bram. We hebben ons best gedaan en het sloeg idd aan. De link verwijst wel naar de juiste persoon/fotograaf, maar niet naar de onderstaande webpagina. Goed gezien.

  2. Een mooiere reactie dan die van de HFC Haarlemsupporter kan de organisatie zich niet wensen. Ook voor een fotograaf met geelzwart NAC-bloed was het geweldig om erbij te zijn. Voetbal verbroedert.

  3. Inderdaad Marco, hier doe je het voor! Maar wat hier prachtig in woorden is vervat, is door jou op onnavolgbare wijze in beeld gebracht aan de hand van jouw briljante foto’s. Waarvoor dank!

  4. Pingback: HET JAAR VAN ABE, CLARENCE, MICHEL EN WAMBERTO |

  5. Pingback: BALLENOPDEBERG – FC Wageningen revisited |

  6. Pingback: BALLEN OP DE BERG: Update 1 | VOETBLAH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s