KAPPEN, WATERREUS!

kalusha

Waterreus

Commotie in Eindhoven. Tiny Sanders en Dick Advocaat reageerden afgelopen week geagiteerd op de uitspraken van Ronald Waterreus, die de PSV-leiding een gebrek aan visie verweet. De reacties van Sanders en Advocaat waren echter totaal overbodig. Op uitspraken van de voormalige PSV-goalie hoeft namelijk helemaal niet gereageerd te worden. Waarom? Omdat Ronald Waterreus een matje heeft. En mannen die met enige regelmaat de zinsnede ‘doe maar alleen de dooie puntjes’ uitspreken, hoef je niet serieus te nemen. Een mat getuigt van een ernstig gebrek aan normbesef en erger nog: het volledig ontbreken van enige vorm van verstand.

Zelfs Andy van der Meijde, bepaald geen rocket scientist, had op een helder moment in de gaten: die mat kan echt niet, de schaar erin! Wanneer je als dertiger of veertiger nog een vlassig lapje slierten in de nek hebt hangen, ben je niet goed wijs. Dion Graus, de vleesgeworden nachtmerrie van haarstylisten, is de bekendste matdragende BN’er en bewijst wekelijks niet wars te zijn van domme uitspraken en volslagen krankzinnige ideeën. Ronald Waterreus volgt met verve het voorbeeld van zijn generatie-, provincie- en haardrachtgenoot. Televisiekijkers hebben al schoon genoeg van de voetbalproleet, getuige zijn verkiezing tot Slechtste Analyticus van Nederland. En nu heeft de oud-keeper het ook verbruid bij de clubleiding van ‘zijn’ PSV.

Wat nu? Is er nog een uitweg voor Ronald Waterreus? Met de instandhouding van zijn mat rest hem niets anders dan datgene wat vrijwel al zijn kapselgenoten doen: gehuld in een trainingsbroek op een krat bier in de voortuin zitten en af en toe een autoradio verkopen. Als Ronald het aandurft de schaar in zijn lokken te zetten, gloort er nog hoop. Van der SarHet voorbeeld loopt rond bij het door Waterreus zo verguisde Ajax, waar voormalig foute coupes een tweede kans gegund wordt. In Amsterdam kun je het als voormalig bloempotkapsel nog gewoon schoppen tot directeur marketing.

– De mat van Waterreus vonden we op AD.nl
– De bloempot van Van der Sar komt van DeOndernemer.nl

Advertenties

Een Reactie op “KAPPEN, WATERREUS!

  1. Ken Waterreus als een sympathieke, bewogen man, met of zonder mat. Toch kan ik een heel eind meegaan met deze column. Het geeft maar weer eens aan wat de camera’s met een mens doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s