WIJ PROFVOETBALLERS #2: De uitslag

wijprofvoetballersHet is zover! Wij verlossen jullie uit de onzekerheid en geven de geheimen prijs van de ex-profvoetballer en tevens auteur van dit verhaal, de publiekslieveling en de stiftende no. 10. De eerste twee werden al vrij snel en goed geraden, maar op de derde heeft menigeen zich stukgebeten. De juiste antwoorden:

1. Bram Marbus
2. Dennis de Nooijer
3. Nourdin Boukhari

Bram Marbus imagesDeze keer was de opgave kennelijk dermate moeilijk – en voor ons lekker makkelijk – dat slechts één iemand erin slaagde alle drie de vragen juist te beantwoorden, zoals jullie zelf kunnen checken in de reacties op de post. En zelfs deze was niet zeker van zijn zaak. Ook via onze e-mail, op Twitter en op Facebook wist niemand dennis-de-nooijer1de vragen feilloos te beantwoorden. Dus Micha, van harte gelukgewenst met deze zeer verdiende overwinning en de daarbij behorende 2 gratis kaartjes voor een thuiswedstrijd van S.P.A.R.T.A.

boukhari_sparta_01aWant dat is de club die in 2001, mede dankzij Bram Marbus, in de Eredivisie bleef. Een status die de club het komende seizoen wederom lijkt te gaan bereiken. Wij danken uiteraard ook Bram Marbus voor zijn zeer lezenswaardige bijdrage en publiceren uit eerbetoon een video waarop is te zien dat hij wel degelijk trefzeker was. Helaas hebben we geen beelden kunnen vinden van het magistrale doelpunt in kwestie, maar het spreekt vanzelf dat we De Euromast op zijn woord geloven. Tot de volgende aflevering van WIJ PROFVOETBALLERS, met dank voor jullie vele views en reacties.

Advertenties

3 Reacties op “WIJ PROFVOETBALLERS #2: De uitslag

  1. Goh, dan zat ik er nog niet zo héél ver naast.. 😉 Had Bram ook niet een profvoetballende broer?

  2. Dat zou dan Cees Marbus moeten zijn, LV.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s