WAT VOERT EDGAR IN ZIJN SCHILD?

publieksspelerEergisteren schreef Kalusha als een ware Voetblah-equivalent van Albert Verlinde en Evert Santegoeds over de mogelijk nieuwe liefde van Edgar Davids. Wellicht kenmerkend voor deze zomer. Internationaal wordt namelijk alleen nog maar over onze voetballers gesproken in bijzinnen over Yolanthe, de twee S’en uit Hamburg en nu dus ook Halina. Tot nu toe heeft er één Nederlander een grote transfer gemaakt. Daarbij ging het voornamelijk over het bedrag dat betaald werd voor Kevin Strootman, want Roma is weliswaar een grote club, het is niet de absolute top. Het is geen Juventus of één van de twee uit de modestad.

Het nieuws over Davids was onverwachts en opvallend. Maar gisteren kwam de Pitbull weer in het nieuws en dit keer was het nog onverwachter en daardoor nog opvallender. Hij heeft namelijk besloten om voortaan met nummer 1 op zijn rug te spelen. Iets dat Taeke Taekema in het hockey al jaren doet. Maar ook in het voetbal is het niet uniek. Vaste Voetblah Volger Mikki wees ons er namelijk enige tijd geleden op dat Ruud Geels dit nummer droeg tijdens het WK in 1974. Helaas, hij  droeg het wel, maar speelde er niet in.

Davids zegt dat hij hiermee een trend gaat inzetten. Zijn vorige poging om een trend te zetten, voetbal door een andere bril bekijken, kreeg tot nu toe erg weinig bijval. Maar nu heeft hij dus wel bebrilde oren naar het beantwoorden van onze oproep. Maar het is te toevallig dat Edgar de conservatieve voetbalwereld twee keer in één week verrast met een nieuwe vondst. Dit is té goed getimed en beide zaken hebben helemaal niets met voetballen te maken. Het kan daarom niet anders dan dat dit een opzetje is van één of ander (sport)marketingbureau. Maar waar zit dat addertje dan onder het gras? Voer dus voor de fans van complottheorieën.

– De waarschuwing voor Conspiracy Theories komt van http://nursenaomi.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s