WIJ PROFVOETBALLERS #3: De uitslag

wijprofvoetballersHet lot heeft bepaald! Wij feliciteren Evert Lippens als winnaar van de derde editie van Wij Profvoetballers. Hij had, naast vele anderen, alle drie de vragen goed beantwoord. Gefeliciteerd Evert! Accent Sport in Amsterdam gaat er voor zorgen dat jij je favoriete wedstrijdshirt krijgt opgestuurd. Klik hier als je alvast wat inspiratie wilt op doen!

imagesDan de antwoorden. De schrijver die we zochten was Yuri Rose. De wedstrijd die hij beschreef, Sparta – Ajax, was één van de mooiste wedstrijden die hij in zijn carrière speelde. Zijn Franse maatje in de spits was de dekselse Eduard Duplan, tegenwoordig spelend in de Domstad. Tot slot de club waar die handige linksbuiten speelde. Joshua John tikte vorig seizoen bij het Deense FC Nordsjælland.

Hieronder vind je overigens de samenvatting van de pot die 4 jaar geleden op Het Kasteel werd gespeeld. Niet in de prijzen gevallen? Geen nood. Volgende maand maakt weer een nieuwe profvoetballer zijn schrijversdebuut op Voetblah. Wij danken Yuri voor zijn verhaal, Accent Sport voor het shirt en natuurlijk alle mensen die gereageerd hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s