SNEIJDER BEDANKT VOOR ORANJE

allardHeeft u het al gehoord? Louis gaat juichen wanneer Sneijder een bal afpakt. Met twee handen in de lucht. Begeleid met een “JUICHEN!!!” Het was trouwens niet de bedoeling dat u dit zou weten. Want Wes en Louis hadden dit onderling afgesproken. En verdomd, verspreekt één van de twee zich en ligt het wéér op straat! Dit keer was het overigens niet Wes zijn schuld. Nee, het was Louis die op de persconferentie alvast voordeed hoe hij zou juichen als Sneijder een bal zou afpakken. Naar verluidt was Sneijder in alle staten toen Louis nota bene zijn eigen regels schond. Of hij nog in Huis ter Duin logeert, is maar de vraag.

Maar goed,  even terug naar het gejuich. Dat zag er goed uit. Twee handen in de lucht. Armen in een mooie V. Haast ouderwets. Die “JUICHEN!” was hard, haast intimiderend. Zie ook de blik in zijn ogen. Als je juicht, moet je het goed doen. Vind ik ook nog te billijken. Maar  dan de reden dat Louis gaat juichen. Die is werkelijk waar belachelijk. Ongelooflijk. Sneijder een bal af laten pakken? Sneijder mag juist GEEN bal afpakken. Sterker nog, doet ie dat wel, dan moet Louis hem er direct afhalen. Is ie helemaal gek geworden die kleine raddraaier?! Hij moet het spel verdelen en versnellen. Robin weergaloos alleen voor de keeper zetten, Arjen wegsteken in de diepte. Dat moet Wes doen. Want daar is ie goed in.

Ik maak er nu een grap over, maar ik weet niet of iedereen beseft hoe groot dit probleem is. Louis laat onze beste speler dingen doen die hij helemaal niet moet doen. Dat is hetzelfde wanneer ik aan Van Persie vraag geen doelpunten meer te maken. Het slaat compleet nergens op. Laat anderen lekker die bal afpakken. En ‘m dan vervolgens direct bij Wesley inleveren. Zo doe je dat in een team. Dan vul je elkaars kwaliteiten aan. Ga je allemaal hetzelfde (proberen te) doen, word je alleen maar zwakker. En hou je minder energie over voor de dingen waar je wel goed in bent. En energie heeft Wesley al niet bijster veel, dus kan ie die maar beter goed gebruiken. Man, man, wat een verschrikkelijke mispeer van Louis. Als ik Wesley was, zou ik direct bedanken. Beetje juichen als ik een bal afpak. Ammehoela.

7 Reacties op “SNEIJDER BEDANKT VOOR ORANJE

 1. Snap ut hoor, ik bedoel vanwaar je campe stukkie enzo, maaruh ben dr voor 3kwart NIET mee eensch.

  Want Xavi Iniesta Reus Ozil Gotze laten hun mannetje niet zo hun gang gaan, die trekken wel sprintjes van 5 a 10 meter of ZELFS meer om de bal te heroveren & of gaten te dichten.

  Louis uit zich vaak wat al te obstinaat wanstaltish, MAAR hij heb WEL GELIEK, en alleen vanwege Louis’ Wes aanpak, ook dit laatste zal Sneijdertje straks wer zijn 2009/10 nivo halen, wellicht nog beter.

  Van ik heb geen prikkel van buitenaf nodig…hoe tegenstrijdig dit was toonde Wes zelf aan in Derksen&…Wes, en wat hier dezer dagen zelf overzegt…toegeven dat Louis hem terecht bij zun kl#ten vatte, veur zien best en Oranje bestwil valt um te zwaar.um te zwaar. Heel jammer dat Wes dat nog niet kan, want had ie dat wel durven doen dan was ie mentaal verder geweest. Het superego van Wes vond en vind ik nog steeds zun makke, ja wat potsierlijk.

  Dat Derksen ea. zich daarin in herkennen en dat juist van Wes goed vinden snap ik .Derksen gebruikt schaamteloos als ie is al zijn RTL Derksens met….om zijn blaagplaatje over Louis van Gaal bevestigd te kunnen krijgen, too obvious, wat aandoenlijk zijn beider main Soccer mannetjes en rivaaltjes toch eigenlijk.
  Metee na WK10 liep Wes te zwaar wordend naast zun schoentjes , being the Best Midfielder of the World deed hij weinig goeds.

  It takes a special Louis treatment for a serious comeback, maar die credits geeft loco Louis zichzelf altied al, in deze wel volledig terecht.

  Benieuwd wanneer Wes weer dat heren gedracht in het veld krijgt, voel me te goed om ff 5-10 meter aan te zetten.

  Onder tele Santana speelden alleen maar foeballers, en geen verzaagte als verzaakte, Bommel Wes Nigel Heitinga ze kregen allemaal iets flinks verkeerds over zich na dat WK10…maar dat krijg je als jezelf en Derksen en co jullie doen geloven dat jullie echt hartstikke goed gespeuld hadden…want dat was helemaal niet zo, nee jullie hadden een goede focus en daar was ook echt alles mee gezegd,kskaamde me kapot meteen al na de aftrap van de finale.

  Van Persie begon meteen met 2,3 roodwaardige nodeloze zware overtredingen onder t mom van we laten het kaas niet van ons brood eten, we zijn EGTE WINNAARS, true professionals…duh een goeie geeft meteen geel, 2e x nog zo stupid overtreding en je mag douchen.

  Wat van Marwijk & Derksen zoal niet vermag, Nederlands voetbal ging helemaal aan de bommel en Wes werd al te zelfvoldaan…ja Wes ook balonderscheppen en afpakken, ja mr voetblah, Willem van Hanegem gaf ook alles hoe traag ie ook leek en was, tijdig antipiceren, present zijn, en niet chcanerend de kleine Grote vedette uithangend.

  Groot compliment hier voor de liefdevolle coach Louis van Gaal, de zelffelicitatie manifestatie leren we maar beter te relativeren ipv volledige talkhows voor de tigste gaap keer aan te wijden.

  Louis was met Sturkenboom en Steven ten Haves Bende van Vier deadwrong in de knoeperhard geworden fluwelen revolutie.

  Eigenlijk had ie daarom nooit bondscoach mogen herworden, maar ere wie ere toekomt, Louis maakt van matig een middelmater, van middelmaat eensubtopper en van subtopper eentopper en de toppers onder hem zij of worden scherp..en Wes is straks ws the Bes….t.

 2. Kijk aan! Onze vaste, veelomvattende Voetblah-volger @hotelcampagnoa alias/voorheen Trapatoni krijgt geduchte concurrentie van deze nieuwe reflectant! Benieuwd hoe deze strijd zich verder gaat ontwikkelen.. 😉

 3. reflectant ….wat een lekker woord

 4. Oranje van gisteren met een half oog gekeken, ik trek dat wanstaltige oh zo gezocht Oranje tenue NIKE design voor geen meter.
  Geheel Oranje, bruinig vies Oranje. Het oogt als een gebruikte Oranje condoom, zo ordinair als Hansi Kraaij Louis kort na de wedstrijd interviewde. Zo ordinair als de opgepomte tattoo voetbalkudde, Wes ook met zun hairwavejes…hij heb betere dan Dickie Advocaat, zelfde wellicht als RdB twinbreur van FdB.

  In , met ditOranje is nog steeds na van MarwijkBommel era iets niet okay, niet sympathiek, vooral erg unchill, met een nog steeds zo verkeerd zelfbeeld, zoveel zo overserieus professionalisme, het mot allemaal van snel snel hoogste versnelling. Temporiseren is veel passender, voel je tegenstander, maar voel vooral de loze lucht in je Oranje air, je oranje international persooontje.
  Krijg echt een hekel aan deze Hollandytus, t lijkt verdomd veel op Mark Diederik & Halve Hans, ijdel zelfhappy oh zo zelfbewust tastefull beardy Plasterk. Er ligt iets te dik fouts bovenop dit Oranje Nederland anno nu….Alex & Max Koning en Koningin noemen, ik kan en wil het niet…too preposterous!

  Wesley je deed je best, bent fitter, maar Louis had je beter nog maanden je opgeblazen egootje laten leeglopen, dat je meer real wordt, meer in je gut geraakt. Dat opgefokte in je spel zit je dwars.

  Ik zou Rafael van der vaart op 9 en van Persie op 10 zetten, ja Raf heb het juiste Bomber ritme het instinct, the feeling in de zestien, klasse needs klasse feeling needs feeling…awareness heb Raf op die plek als helemoal niemand in Nedrland en ook weinigen buiten Nederlans. Op die plek hoeft Raf ook niet zo veel meters te maken. Zijn korte pootjes zijn beperkte fysiek allerbelaabberst atletisme passen nauwelijks nog op het middenveld.

  Maar kik ben nooit vergeten dat 17-18 jarige Raf 1 op1 liep als Ajax 9, altijd als Raf in de zestien is is cool smart attentive klassrijker dan all the rest, ja ook klasserijker dan van Persie. Robin is the natural 10 , Wes niet !

  Wes op cmv anders..maar frisfitte Maher kreg mien veurkeur en al heul wat langer. The attitude joe hard Wes nu ook zijn best doet, er zit iets niet goed bij hem…bij Oranje…Boetius Vilhena Clasie ik zie ze liever dan die van Bommelde van Bommelaars als Strootman, Wes en in mindere maar heus soms wel enige mate Schaars.

 5. Van der Vaart in de spits en Van Persie die al een paar keer topscorer van de beste competitie van de wereld is geworden op 10? Heh?

  • Ja ..gek he…Raf op 9 kan die niet dan Lens…Lens i Oranj op 9 vaak verrassend goed, overigens niet zo verrassend voor mij ….van Persie although topscorer in Engeland is een naturelle 10…in Oranje valt ie toch meestal tegen, waarom zou dat zijn ?

   Ik vond bv ook Gullit als Geronimo libero beter dan als spits…Jonk als libero was ook helemaal te gek…

   Wat Co zei bij Studio Voetbal over buitenspelers, Robben op links als ie uitgepierd is op rechts…Schaken rechts Kuyt achter van Persie als 2e 9….ja ik dig Co wel, van Cocu hek ook veul verwachtingen….Raf op 9 Pers op 10 en dan afwisselen zo ut uutkomt, maar in principe Raf op 9 omdat die het meeste Bomber instinct heb…nooit loopt te forcerenmet awareniz en class met feeling cool and colectie blef woar anderen gaan forcen..Pers en Raf sanppen voelen mekaar, zijn dan ook echte foeballers….

 6. Pingback: LOUIS WEES NIET GEK, ZET NIGEL OP DE JUISTE PLEK! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s