BALLENOPDEBERG – FC Wageningen revisited/laatste update

mazuroBODB-logo 998814_349614881832138_1569175337_nNog twee nachtjes onrustig slapen en dan het is eindelijk zover! Het persbericht is de deur uit en wij zijn bezig om de laatste eindjes aan elkaar te knopen. Want zo is het wel, beste mensen! Zoals het een begroting betaamt, wordt hij ruimschoots overschreden. Dus.. De toegang mag dan wel gratis wezen, uw gulle giften in de vorm van een mooi bedragje voor ons programmaboekje zijn meer dan welkom! En het meeste nieuws vindt u nog steeds in onze vorige update en natuurlijk op onze Facebook-pagina.

Het publiek zal hopelijk massaal toestromen op De Wageningse Berg om blokkerende bloggers, sjouwende journalisten en krakkemikkige cracks van weleer aan het werk te zien. Om het sonore, klassieke stemgeluid van Eddy Poelmann te horen, de gladde praatjes van Jan van Halst te beluisteren, good old Henk van Ettekoven nog één, wie weet zelfs twee keer te zien arbitreren en om de uitvinder van het fenomeen nacompetitie, dr. Ab Wit, in levende lijve te aanschouwen. En om te genieten van de briljante liedjes en de unieke sound van Meindert Talma.

AfbeeldingMaar natuurlijk ook om een werkelijk schitterend programmaboekje aan te schaffen, mee te dingen naar prachtige prijzen tijdens de Grote FC Wageningen Voetbalquiz, je te laven aan een drankje en een snackie, maar ook aan de ongetwijfeld memorabele en hilarische talkshow van de gebroeders Struis en de onmiskenbaar briljante, gesproken column van Sjoerd Mossou. In een ouderwetse voetbalambiance zullen fans bij wijze van spreken schouder aan schouder staan met hun helden van toen. Die zowel binnen als buiten de lijnen hun opwachting zullen maken en een garantie vormen voor spraakmakende interviewtjes en sappige anekdotes.

In de rubriek ‘soms zit het mee, soms zit het tegen’: ook Oud-Vitesse kampt met de grilligheid die het Hollywood a/d Rijn zo eigen is. Helaas zijn Glenn Helder, Bart Latuheru en vooral Jhonny van Beukering afgevallen. Maar daarvoor in de plaats hebben we niemand minder dan Huub Loeffen! Voor de cultvoetbalfijnproevers onder ons. Het is jammer genoeg ook niet gelukt om nog een retro-arbiter van naam belangeloos te strikken. Geen nood. Henk van Ettekoven staat te popelen om beide wedstrijden te leiden en is verzekerd van deskundige assistentie die in elk geval regionale bekendheid geniet.

huub-loeffen-79935-300-451-scaleIn de vorige updates hebben we uitgebreid aandacht geschonken aan alle teams, behalve aan FC Blogbroeders. Waarmee we eigenlijk de beste paarden van de stal der vrolijke protestbeweging tegen het moderne voetbal zijn vergeten. Hoewel.. In het reeds gememoreerde, prachtige programmaboekje worden ze met naam en toenaam opgevoerd. Voor menigeen onder hen is dit de eerste en niet onwaarschijnlijk de laatste keer dat ze in welke voetbalselectie dan ook worden vermeld. Maar goed, op de valreep dan toch nog de voetbalweblogs en/of -websites die worden vertegenwoordigd in FC Blogbroeders. Dat voor de zware, doch uiterst dankbare taak staat om Royal Dutch Press ten tweede male aan de zegekar te binden. Komt dat zien!

IndeHekken
Kentudezenog
Stadiongebod
Doingthe116
Voetbalzone.nl
Schwalbe United
Linkeballen
Groundhopper.nl
Tussendelinies
Deslagvelden.nl
MotherSoccer
DuBlanqeBogarde
Gerbie.nl
Voetblah

Advertenties

3 Reacties op “BALLENOPDEBERG – FC Wageningen revisited/laatste update

  1. Wordt daar gewoon even de Amsterdamse kliek, bestaande uit http://www.rodzooi.nl en http://www.gogmeunited.nl over het hoofd gezien bij de opsomming der blogbroeders?

    • Die Amsterdamse kliek is simpelweg zelfs voor FC Blogbroeders nog te krakkemikkig om op De Berg binnen de lijnen aan te treden. Bij Rodzooi.nl kun je je daar nog iets bij voorstellen, maar voor iemand die zichzelf gogme toedicht, is dit toch teleurstellend. Maar gelukkig heeft de man andere kwaliteiten. En een daarvan is ervoor zorgen dat ie toch genoemd wordt. Waarvan akte. 😉

  2. Over FC Blogbroeders ook geen woord? Gelukkig hebben we morgen weer een andere Voetblah auteur, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s