VROUWEN KIJKEN MEE DANKZIJ MITCHELL DIJKS

kalusha

Heren voetballiefhebbers, ik heb een tip. Een gouden tip zelfs, voor iedereen die te maken heeft met het fenomeen ‘vrouw’ of ‘vriendin’. Ik denk namelijk dat menigeen aanloopt tegen de probleemstelling: wat te doen met je eega tijdens Studio Sport? De gelukkigen onder ons hebben een partner die uit zichzelf gaat strijken of zelfs een Jupiler voor je gaat halen. Koester dit soort vrouwen. Er zijn er echter ook die constant lopen te zaniken of vlak naast je met een vriendin gaan zitten bellen. Muilkorf dit soort vrouwen. Maar waarom niet samen kijken? Dat klinkt angstaanjagend, maar is eigenlijk helemaal zo gek nog niet. Geen discussies vooraf, geen geharrewar en je kunt Studio Sport zelfs nog wegboeken onder de noemer quality time.

DijksKlinkt leuk, maar hoe houd je het in godsnaam gezellig op de bank? Welnu, de gouden tip: entertain je wederhelft met leuke – niets met voetbal van doen hebbende – feitjes over de spelers. Ik pas deze techniek nu een paar maanden toe en het werkt echt. Qua voorbereiding hoef je alleen maar even de rubriek ‘Persoonlijk’ in VI door te lezen. Want daar leer je de mens achter de voetballer kennen. Zo ook deze week: Mitchell Dijks. De linksback van SC Heerenveen loopt er bij als Potige Smurf, maar blijkt ook een betamelijk softe kant te hebben. Let maar eens op.

Mitchell Dijks:
–  noemt zichzelf Clown Mitchell, omdat hij ‘bij alle grappen wil zijn’.
–  speelt altijd in een donkere onderbroek. Stukje bijgeloof.
–  wordt ‘diva’ genoemd, omdat hij altijd glutenvrije pasta´s en brood eet.
–  droomt van een vrouw – en ik citeer – ‘met mooie borstjes en prima billetjes’.
–  zou graag ruilen met Willem-Alexander. Het lijkt hem bijzonder om ‘een            beetje te zwaaien en zo’.
–  heeft enorme hoogtevrees en is bang voor kakkerlakken (vermoedelijk                    vanwege zijn Ajax-achtergrond).

Kijk, met deze kennis kun je een soort RTL Boulevardsausje over Studio Sport gieten. En laten we eerlijk zijn, daar smullen de vrouwtjes van. Leer bovenstaande feiten dus goed uit het hoofd en probeer het eens uit.

Aanstaande vrijdag speelt SC Heerenveen, met Mitchell Dijks op linksback, uit bij NEC. Namens de redactie van Voetblah wens ik u en uw wederhelft heel veel kijkplezier toe.

– We vonden Dijks op Voetbalzone.nl. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s