TIM KRULS PERFECTIE IN ERECTIE

kalusha

Krul2Naar verluidt bestaat er een verband tussen een bijzondere voetbalprestatie en een erecte penis. Wetenschappelijk onderzocht is dat nog niet, het is slechts een aanname gebaseerd op uit de voetballerij afkomstige kreten. Op het hoe en waarom moeten we dus nog even wachten, maar duidelijk is dat de zwellichaampjes zich volpompen met bloed vlak nadat een speler een knap doelpunt heeft gemaakt of een briljante wedstrijd gespeeld heeft. Zo openbaarde Pierre van Hooijdonk in 2002 dat hij ‘een nachtje niet op zijn buik had kunnen liggen’ na zijn prachtige vrije trap tegen SC Freiburg. En na twee assists en twee treffers tegen Roda JC vertelde Anthony Lurling triomfantelijk dat ‘Floor er alleen maar op hoeft te gaan zitten’.

Van Hooijdonk zet een tent op na één lekkere vrije trap en Lurling schiet de puddingbuks al leeg na twee doelpuntjes in een degradatieduel. Dat geconstateerd hebbende… hoe zou Tim Krul er in godsnaam aan toe zijn? Zondagmiddag tegen Tottenham Hotspur (0-1 winst) pakte de Newcastle United-goalie alles, maar dan ook echt alles. Kopballen, afstandsschoten, intikkers van dichtbij: werkelijk iedere bal ranselde de Hagenaar uit zijn doel. Zijn 14 (!) reddingen betekenen een nieuw record in de Engelse Premier League. “Dit is het hoogtepunt van mijn carrière”, jubelde Krul.

KrulTerwijl de media over elkaar heen struikelen in hun poging Tim Krul te bewieroken, vraag ik me vooral af: hoe is hij de dag(en) na de wedstrijd doorgekomen? Het kan niet anders of hij liep minstens 24 uur rond met een boner. Dat moet prachtige taferelen opgeleverd hebben. Tim Krul die na de wedstrijd zijn clubkostuum niet dicht krijgt omdat zijn tampeloeres uit zijn gulp torent. Tim Krul die tijdens de dopingcontrole in een potje probeert te urineren, maar in plaats daarvan als een tuinsproeier de hele kamer besprenkelt. Of een dag later: Tim Krul die met een schaamstreek als een berglandschap een halfje grof volkoren bestelt bij de bakker om de hoek. Waarschijnlijk zal het niet zo’n vaart gelopen hebben. Naar het schijnt heeft Tim Krul al een tijdje een Engelse schone aan zijn zijde. Hopelijk is zijn Claire er even op gaan zitten.

– De juichende Krul stond op Voetbalreizen.nl. 
– We vonden het vakantiekiekje van Tim en Claire op I-marbella.com.

Advertenties

2 Reacties op “TIM KRULS PERFECTIE IN ERECTIE

 1. Tim krul heeft in ieder geval zijn achternaam mee als Claire er op moet gaan zitten.
  Maar misschien heeft hij de erogene zones elders zitten en heeft hij helemaal geen erectie nodig om te genieten.
  Als ik vroeger een goal makte of liever gezegd een eigen goal liep ik ook niet met mijn paal te pronken.
  Ik vind dat zo bekrompen om goals te associëren met sex.
  Daar moet Ronaldo heel veel last van hebben.
  Daarom loopt Pele ook zo voorovergebogen.
  Ik begin het eindelijk te snappen.
  Wat denk je als Reus scoort?
  Wat zal hij in zijn pantalon meemaken?
  En Van der Vaart die zal er bij een goal wel een vaartje achter zetten,
  Die van Tott die gaat zwaffelen.
  Zeker weten in het Romeinse theater.
  Krul bedankt voor je puike optreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s