DE POEZENSNOR VAN FC DEN BOSCH

allard

9cd58c91cb19cff7935811ee62b61152

Een twitterende voetbaltrainer is koren op de molen van elke voetballende blogger. Niet omdat we daar iets van opsteken. Allesbehalve. Dat gelul over knijpen en tweede ballen is een retweet nauwelijks waard. Gaat het echter over hobby’s of activiteiten die buiten de krijtlijnen plaatsvinden, gaan Allards handen jeuken. De nieuwste ster aan dit firmament is FC Den Bosch-trainer Ruud Kaiser. De Bossche trainer blijkt een enorme voorliefde voor poezen te hebben. Zie alleen al zijn hierboven afgebeelde profielfoto.

Op zichzelf is daar natuurlijk niks mis mee. De man houdt van poezen. We hebben allemaal onze zwaktes. Als voetbaltrainer weet je echter dat iets dergelijks tegen je kan worden gebruikt. Zeker wanneer de resultaten tegenvallen en de supporters het op je gemunt hebben. Aldus geschiedde. De Bosschenaren staan op een teleurstellende 17e plek en dus riepen de mannen in vak A van de eretribune de ludieke website Poezensnor in het leven. Hier kun je het ideale ‘poezensnor-elftal miauwen’. Om de trainer een handje te helpen. Waarom is dat ook grappig? Omdat elke speler vernoemd is naar een poes. U leest het goed. Via deze website kun je 11 poezen in de basis van FC Den Bosch zetten.

Zo heet middenvelder Benjamin van de Broek Garfield, aanvoerder Stefan Stam Samurai Pizza Cat en is Ralf Seuntjes Puss in Boots. Maar de hoogste eer valt  Jordy Thomassen ten deel. Veel beter dan Cool Cat wordt het niet. Een stuk minder geluk heeft Hasan Kilic. Als voetballer word je toch een stuk minder serieus genomen als Hello Kitty. Of Cagri Kodalak, die zich mag verheugen in de bijnaam Catwoman. En Istvan Bakx zal wat vaker op de hometrainer staan nu hij Dikkie Dik wordt genoemd. Op basis van de gekozen spelers is er ook een populairste poes. Tom Poes, beter bekend als Barry Maguire, werd het vaakst in de basis dan wel kattenbak gezet. Feli(x)! En dat allemaal dankzij een twitterende hoofdtrainer. Mijn dank is groot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s