UW DAGELIJKSE PORTIE VOETBALCULT

allardDe massale belangstelling voor Ballen op de Berg heeft ons een tijdje geleden al aan het denken gezet. Eigenlijk begon dat reeds met het organiseren van de Wamberto Tour en In den Ban van Abe. Alledrie deze evenementen kwamen tot stand door een samenwerking van verschillende voetbalblogs uit den lande. Gelijkgestemden die verslaafd zijn aan de geur van vers gemaaid gras, de sfeer in een stadion of de aanblik van een vervallen tribune. Die liefde tikten wij allen afzonderlijk van ons toetsenbord naar het scherm om het vervolgens de wijde digitale wereld in te slingeren. Want onze verhalen zouden en moesten gehoord worden. Met de puur- en schoonheid van het voetbal als belangrijkste drijfveer.

logo FC BlogbroedersTijdens die eerder genoemde evenementen werden deze voetbalidioten letterlijk verenigd in FC Blogbroeders. Want naast een scherp toetsenbord bleken wij in ieder geval beter te kunnen voetballen dan de journalisten. Nog altijd leiden wij, weliswaar op doelsaldo, na twee wedstrijden de dans. Maar nog veel belangrijker werd tijdens deze evenementen het idee geboren voor de website www.fcblogbroeders.nl. Aldaar zijn de broeders der bloggen verenigd en schotelen zij de liefhebber het beste voor wat cultvoetbal(lend) Nederland te bieden heeft. Tezamen bedienen wij de groeiende community van alternatief voetbalnieuws.

Een van de manieren waarop dit gebeurt is via de rubriek Blogservice. Hiermee wordt verwezen naar een of meerdere interessante artikelen binnen de alternatieve voetbalsites. De Blogservice slingeren de broeders zo je tijdlijn in als je ze leuk vindt op Facebook. De inmiddels aangesloten blogs zijn: In de HekkenRodzooiKent U deze nog?GroundhopperMotherSoccerGogme United en natuurlijk Voetblah. We zijn er trots op dat we zo een steen(tje) bij kunnen dragen aan het blijven belichten van de, in onze ogen, mooiste kant van het voetbal. Door de krachten te bundelen wordt onze stem krachtiger, beter en mooier. Wil je meeschreeuwen? Dan kan dat. Bezoek even de website van FC Blogbroeders. Je bent meer dan welkom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s