VERKIEZING VOETBLAH-PERSOONLIJKHEID 2013 – De uitslag

mazuro
Sjonge jonge, wat was het lange tijd spannend! Aanvankelijk leek JvH op een soevereine overwinning af te stevenen. Totdat Doelen op stoom kwam, aan een woeste inhaalrace begon en zijn uiterlijke tegenpool, maar innerlijke geestverwant leek af te troeven. De slimme fox gooide er echter een charmeoffensief tegenaan, slingerde een paar wervende Twitterberichtjes de ether in en kwam uiteindelijk toch nog met een ruime voorsprong over de eindstreep. Maar wat een onvervalste kuitenbijtersbattle was dit!

Jan van Halst bodb 1184879_379509312176028_547589414_nGeheel in de geest van het huidige mediatijdperk trok de Pierrot-presentator, wiens glimmende schedel het licht van de schijnwerpers weerspiegelt, aan het langste eind. Jan van Halst is de Voetblah-persoonlijkheid van 2013, waarmee we hem van harte gelukwensen. Het is vooral het ongekende succes van Ballen op de Berg dat op hem is afgestraald. En terecht. Het succes daarvan is voor een aanzienlijk deel te danken aan Jans onbaatzuchtige, onuitputtelijke inzet en sympathieke optreden.

Björn van der Doelen had dus enige tijd uitzicht op de overwinning, maar de snaakse soldaat sneuvelde eervol. Onze derde kandidaat, de bewegingsgoeroe en periodiseringsprediker Raymond Verheijen volgde op eerbiedige afstand. Hij had het dan ook veel te druk met het middels hevige tweetbombardementen kapittelen van de trainingsmethoden en het overladen programma van de Premier League.

Maar de Voetblah-persoonlijkheid van 2013 is the one and only Jan van Halst!

– het fraaie plaatje van coach Jan van Halst tijdens BallenopdeBerg is natuurlijk gemaakt door onze eminente huisfotograaf Marco Magielse van slagvelden.nl

Neemt u de uitslag nog even goed door, met name de ‘andere antwoorden’. Wie heeft het, denkt u, niet kunnen laten om op zichzelf te stemmen?

Antwoord Stemmen Percentage
Jan van Halst 44 51%  
Björn van der Doelen 28 32%  
Other: 8 9%  
Raymond Verheijen 7 8%  
Ander antwoord Stemmen
Anouk Hoogendijk 1
Olli 1
Frank de Boer 1
Helene Hendriks 1
Jan Mulder 1
Rafael van der Vaart 1
Grazziano Pelle 1
DuBlanqeBogarde 1
Advertenties

Een Reactie op “VERKIEZING VOETBLAH-PERSOONLIJKHEID 2013 – De uitslag

  1. Mooie winnaar! En natuurlijk heeft Olli weer op zichzelf gestemd, die dekselse olifant! Helène Hendriks… Ook een mooie nominatie. Maar ja, nadat ze haar woord brak omtrent dat bubbelbad bij NAC, zou ik niet meer op haar gestemd hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s