EEN JAAR IN DE ONDERBOND | Afl. 5 – Transfertumult

frank heinen
In het feuilleton EEN JAAR IN DE ONDERBOND maakten we de afgelopen maanden kennis met de Russische oliemiljardair Vlado Krasjnowitsj. Clubeigenaar van het ambitieuze Groen-Wit-Rood, uit Knark a/d Gunster, thans spelend  in de Zevende Klasse B (zondag).

Wat voorafging vindt u hier (deel 1), hier (deel 2) hier (deel 3) en hier (deel 4).
Hieronder leest u deel 5.

_____________________

TRANSFERTUMULT

15:00
Harko Graanoogst voelt zich weer happy bij Groen-Wit-Rood. De gasfitter uit Knark a/d Gruster, die al sinds z’n veertiende bij de groen-wit-rode formatie speelt, heeft zijn contributie voor komend seizoen reeds overgemaakt. ‘Het gevoel is goed,’ aldus Graanoogst, die de laatste weken in verband werd gebracht met Rood-Wit-Groen en Paars-Geel. (Grusteronline.nl)

14:10
Groen-Wit-Rood heeft zich toch niet gemeld voor Wayne Rooney. Nadat in de Engelse media sprake was van ‘verschillende topclubs’ die zich bij Manchester United voor de Engelsman hadden gemeld, deed ook de naam van voorzitter Krasjnowitsj de ronde in de Britse tabloids. Maar dit wordt nu ontkend door persvoorlichtster Jacqueline de Fret: ‘Wij hebben op dit moment geen spitsen nodig.’ (The Sun)

12:25
Groen-Wit-Rood werkt in principe niet mee aan het vertrek van Bobby Sandman. De Amerikaanse barkeeper van bar-dancing The Flying Banana staat al langer in de belangstelling van wokrestaurant De Gouden Wok en spareribpaleis Ribs, maar Groen-Wit-Rood stelt dat Sandman (die dit seizoen nog geen minuut speelde) voorlopig niet gemist kan worden. (Voetbalzone.nl)

11:40
De transfer van Hans Korstmos van Groen-Wit-Rood naar FC Barcelona staat op losse schroeven. Speler en club waren het reeds eens, maar nu blijkt dat de Spaanse club nog niet op de hoogte was van de eigen belangstelling. De clubleiding van Barcelona gaat nu bekijken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Korstmos reageert vanuit zijn nieuwe buitenhuis in Sitges: ‘Que?’ (NRC Handelsblad)

11:05
De vader van Neymar heeft voor de zoveelste keer ontkend dat zijn zoon openstaat voor een vertrek bij Barcelona. ‘Ik weet dat er belangstelling is, vanuit Madrid, Parijs en Knark a/d Gruster, maar dan moet er wel eerst een miljoentje of vijftig overgemaakt worden naar mijn eigen stichting.’ (Don Balon)

10:45
Geen van de transfergeruchten van gisteren blijken op waarheid te zijn gestoeld. Dat meldt althans de Madrileense krant El Mundo Sportivo vandaag. Volgens anonieme bronnen van de krant zouden alle transfergeruchten van vandaag niet doorgaan, zo wordt zelfs beweerd in de wandelgangen. (El Mundo Deportivo)

10:22
De kersverse Groen-Wit-Rood-trainer Vlado Krasjnowitsj gelooft nog in het kampioenschap. Volgens Krasjnowitsj, die volgende week voor het eerst op de bank zit tegen De Grasschoppers, is de opgaande lijn ingezet. ‘Bovendien verwacht ik de komende dagen nog 12 a 13 nieuwe spelers aan te trekken.’ (De Telegraaf)

2 Reacties op “EEN JAAR IN DE ONDERBOND | Afl. 5 – Transfertumult

  1. Pingback: EEN JAAR IN DE ONDERBOND | Afl. 6: Probleemloos |

  2. Pingback: DE ONDERBOND: 6. Probleemloos | VOETBLAH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s