JANUZAJ IN ORANJE!

renevanrijswijkjanuzajAdnan Januzaj is het grootste Belgische voetbaltalent sinds mensenheugenis. Zijn naam klinkt niet echt Belgisch en dat klopt. Door zijn aderen stroomt een cocktail van nationaliteiten en hij heeft dan ook een behoorlijke keuze aan nationale elftallen waar hij ooit eventueel voor kan uitkomen. Daar houdt het achttienjarige supertalent zich nog niet mee bezig.  Hij probeert eerst een vaste waarde te worden bij Manchester United, de club die hem reeds op zijn zestiende vastlegde. Inmiddels mag de middenvelder zo nu en dan meedoen met de grote jongens en hij heeft zelfs al een paar goaltjes gemaakt. De jongeman heeft een supercontract. Hij verdient dertigduizend pond per week. Zijn vele geld en zijn status als aankomende Manchester United-ster trekt natuurlijk vrouwen aan zoals een viswinkel een likkebaardende kudde katten.

De vijfentwintigjarige studente Melissa McKenzie verleidde de jonge voetballer tot een date. Ze oogt een tikje ordi, maar hey, gotta love English women. De studente verwachtte dat de jonge stervoetballer haar in zijn snelle bolide zou ophalen en haar welkom zou heten in een wereld vol klatergoud. Dat liep anders. Zij mocht hem oppikken  in haar oude Fordje. En hij liet haar niet naar een duur restaurant rijden waar ze haar eigen kreeft mocht uitzoeken en zich mocht laven aan dure champagne, maar naar het fastfoodrestaurant Nando’s, waar ze haar eigen menu mocht uitkiezen. Hij betaalde de rekening van achttien pond. Zo was hij dan ook wel weer. Zij had tenslotte de januzaj 2parkeerkaartjes al betaald. De voetballer was keurig in een tweedelig pak gekleed. Een trainingspak van de club welteverstaan. Na afloop keken ze op een hotelkamer naar The X-factor en daarna bracht de dame de voetballer weer thuis… Het afspraakje was op zijn zachtst gezegd niet helemaal wat ze ervan had verwacht.

Natuurlijk was deze mevrouw aan het goudgraven, want ze verkocht haar verhaal aan de immer gretige tabloids. Dus momenteel is de jonge stervoetballer het lachertje van de Engelse voetbalvelden. Zijn ploegmaat Rio Ferdinand twitterde een grappig plaatje de wereld in en zijn eigen publiek zingt grappige liedjes over het voorval. Gezien zijn ‘gierigheid’ is het wellicht de moeite om eens te onderzoeken of er in die cocktail van nationaliteiten, die hij in zich heeft, zich ook een paar drupjes Hollands bloed bevinden. Hij heeft nog steeds geen nationale ploeg uitgekozen. Louis van Gaal, Guus Hiddink en Danny Blind: hou hem in de gaten!

Advertenties

Een Reactie op “JANUZAJ IN ORANJE!

  1. Pingback: DE DEUREN VAN ORANJE |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s